< Till bloggens startsida

Nog med övertid

Tid är pengar. Har snart jobbat 7 timmars övertid totalt denna vecka. Imorgon är jag ledig sen jobbar jag igen fredag-tisdag innan jag är ledig igen nästa vecka på onsdag. Lite seg i huvudet börjar jag bli, men vad gör man inte för pengarna ;) Är faktiskt inte så farligt att sitta över nån timma då och då...

Får se ifall vi tar oss förbi bygget ikväll. Ska och träna direkt efter jobbet, blir lite mage och biceps på gymmet, sen ska det handlas. Våran kyl är helt tom, nästan. Blir nåt gott kvällsfika oxå eftersom jag endast ätit en macka till middag. Förhoppningsvis har de nånting gott på affären :)

Känns lite jobbigt gällande fakturan som vi fått för de förberedande markarbetena inför grunden. V hamna ungefär 100 000 över budget på den delen. Klart man räknar och förstår att det kan dra iväg men ja nu hanlade det ju inte om nån tusenlapp eller två utan om hundra! Nå, man lär av sina misstag. Varför vi tog rörligt pris på detta var pga att vi ju inte visste hur mycket fyllnadsmassa som skulle behövas. Visserligen har vi fyllt upp 1,5m men vi har ändå både jag och Linus en dålig känsla i magen, som att man blivit lurade. Man får väl bita i det sura äpplet och blicka framåt. Tanken på att huset faktiskt kommer om 13 dagar gör, trots besvikelserna över markarbetet, att det drar i mungiporna :)

Nu ska jag hämta mig en kopp gott Telia-kaffe (gott och gott), sen återgå till arbetet. Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0