< Till bloggens startsida

Mössan

Såhär ser mössan ut :) Idag börjar jag jobba först 12:45, samma imorgon sen är det bara fredag kvar å sen långledigt! Alla klappar är färdiga men blir en runda på stan på lördag för lite julemys och fika med Sofie som kommer hem över julen. Kanske man hittar sig nånting att ha på sig på julafton och nyårsafton, är inte direkt många klänningar som passar längre... Men sånt är livet :) Ha en bra vecka!

1 vecka till jul

Nu är det bara en vecka kvar till julafton. Torsdag kväll kommer Jessica, Nick och Milan från London, ska bli kul å träffa dem, är så sällan man ses. Vi kommer fira ute i Rutvik hos Staffan och Ann-Helen. Och fastän man är ledig heeela nästa vecka så har vi massor på schemat, blir fullt ös i några dagar, men det är bara kul, man ska passa på att umgås under julen :)
 
I torsdags gick jag till Hafva, en butik som säljer barn och mammakläder här i stan, skulle testa ett par mammajeans som jag varit in och provat tidigare men då var de lite stora och det fanns inga i Medium, men nu hade hon ett par hängandes bak på lagret som var i dålig kvalité och därflr inte till försäljning. Fick i alla fall prova storleken och de satt perfekt, ett par såna ska jag ha! Då säger kvinnan som äger butiken: Det är bara att du tar dem, jag har ändå ingen användning av dem, de går ju inte att sälja. Så jag fick ett par jeans som skulle ha kostat 599kr! Så himla gulligt av henne! Visserligen var de inte i den bästa kvalitén men de håller så länge de håller :) Blev superglad ju, var tvungen köpa nånting så det allra första bebisplagget jag köpt nu är en liten röd mössa med vita stjärnor på. Ska ta en bild och lägga upp så ni får se. Här är en länk till butiken iaf: http://hafva.se/ gå gärna dit och kolla de har hur mycket gulligt som helst :)
 
Helgen har varit lugn, lite hockey, lite bio och adventsfika hos Petter och Diana. Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar tills man är ledig och det ska bli såå skönt. Ska nu göra ett sista ryck för dagen här på jobbet, hoppas ni får en trevlig vecka allesammans!

Redan Lucia?

Tänk att det redan är Lucia, tiden går fort och det är rätt skönt tycker jag, den hade gärna fått gå ännu fortare. Julen närmar sig med stormsteg och julkänslan kryper en närmare och närmare.
 
Igår kväll var det fullt ös i magen, bebis sparkade och hade sig ändra från att vi kom hem från jobbet till sängdags och ännu längre. Hade svårt att somna på kvällen jag låg bara och log :) Så mysigt! Än så länge, om några veckor kanske det inte är lika mysigt när den sparkar upp mot lungorna, men jag klagar inte än och behöver förhoppningsvis inte klaga senare heller. Det enda jobbiga just nu är att jag har så fruktansvärt ont i svanskotan, det är lite till och från men när det gör som mest ont gör det så fruktansvärt ont. Nåja det är bara härda ut :)
 
Idag ska jag allt gå och försöka hitta mig ett par byxor, kan inte ha några av mina jeans längre...
 
Alla frågar om namn och om vi har några bra namnförslag, ja jo vi har väl nåt sådär men det är så svårt! Tidigare tänkte jag att "bara det blir en flicka för det är så mycket lättare att hitta ett tjejnamn än killnamn" men nähä du nu tycker jag de är lika svårt om inte svårare. Som tur är har vi ett tag på oss att fundera :)
 
Har kollat vädret och det verkar ska snöa lite varje dag nu fram till Julafton så det blir nog en vit jul i år :)
 
Trevlig Lucia på er!
 
 

Lycka!

I morse var vi till barnmorskan och fick lyssna på bebisens hjärtljud, allt bra, alla värden bra, jag mår så bra och jag är så glad och lycklig :) Nu ska vi inte tillbaka förrän 7:e januari.
 
I helgen tror jag allt att vi ska försöka hitta oss en gran och klä den, tror det skulle göra stor skillnad med tanke på hur lite julpynt vi har hemma. Imorgon är jag ledig då ska jag försöka fixa lite mer "julkrydda" i huset :)
 
 

Bebis

I tisdags var vi med om det mest underbara någonsin, vi fick se vår lilla bebis i magen :) En liten flicka som är beräknad till den 28 april. Vi är så lyckliga! ♥
 
Nu är jag i vecka 19 och magen har börjat växa och efter ultraljudet är allt så mycket mer verkligt. Jag har mått bra hela tiden, inte kännt av nånting, inget illamående ingenting, så jag är lyckligt lottad :) Är en spännande resa vi har framför oss, nu vill jag bara att tiden ska gå snabbare.
 
Som tur är närmar vi oss jul som är en så mysig period med julpynt, god mat och adventsfika, umgås med släkt och vänner och det bästa av allt är att jag är ledig 1½ vecka under julen. Ska verkligen passa på att njuta av ledigheten och göra precis vad jag känner för, det är väl bara att passa på medans man orkar ;)
 
Igår julpyntade jag det lilla pynt vi hade hemma i huset. Blev mysigt med julstjärnorna i fönstrena och en julduk och lite julljus men thats it. Hade inte så mycket julpynt och har kommit fram till att jag behöver skaffa oss lite mer så det blir ännu juligare och mysigare :) Så får se när jag tar mig iväg på julpyntsjakt. Nu ska jag fortsätta jobba, har jobbhelg i helgen, känns som att jag inte gör annat än jobbar...
 
Trevlig första advent!

RSS 2.0