< Till bloggens startsida

Time for a change...

God dag alla som tagit sig en titt hit :)

Idag har jag inte gjort så mycket, tog faktiskt sovmorgon (välförtjänt) till halv tio. Åt lite frukost och tittade tv innan jag klädde på mig och gick ett varv runt sjön med busen. Var ju riktigt härligt väder ute idag! En sån här dag ska man nästan vara glad att man jobbar kväll, 17-22. Bara fem timmars jobb idag och imorgon det är ju nästan som att vara ledig :) Är sjukt sugen på att åka utomlands. Eftersom att jag fått nytt jobb nu under sommaren så kommer det ju inte bli någonting då, så antingen om man hinner innan, vilket jag definitivt inte kommer göra, eller efter sommaren. Nånstans måste jag åka bara, till värmen och nåt fint land :) Ska sätta mig och kolla efter lite fina resmål, nånstans där jag aldrig varit förut, vill se nånting nytt.

Helgen har varit en mycket trevlig helg. Valborg firade vi ute i Rutvik, det var kul. Sen har jag iofs jobbat hela helgen. Men har ändå varit en lugn och härlig helg. Förutom att jag endast fick 3h sömn natten mellan fredag och lördag :/ Blir att jobba två helgen till nu innan jag börjar på nyjobbet. Ska bli spännande.

Tänkte lägga upp lite gott o blandat bilder på Rambo som jag precis laddat upp på datorn, han har allt blivit stor den lille krabaten :P

      

RSS 2.0