< Till bloggens startsida

Morgontrött

Jag tror jag är den mest morgontrötta människa på denna jord! Helst ärligt. I morse väckte Rambo mig och då var de bara pallra sig upp och på med täckbrallorna och ut och traska. Blev en 45 minuters prommis i morse, det var riktigt skönt, tyckre Rambo också tills han börja frysa om tassarna så då var det bara att dra upp tempot och sätta fart hemåt. Väl här hemma har jag diskat o fixat, nu ska jag precis börja med frukost/lunch, Linus kommer snart hem o käkar. Så detta blir ett kort inlägg. Väntar på mina skor jag beställt, ett par nike och ett par från Vagabond. Ska visa bilder sen. Bäst jag sätter igång med maten nu så den hinner bli klar, sen måste jag fixa mig själv också så det är nog på tiden att sätta fart. Blir jobb ikväll igen till 21:15, många kvällar denna vecka. Hörs sen!

Fakta

Det är bara att inse fakta, jag är ingen bloggare. Men ska verkligen försöka för mina kära vänners skull som befinner sig långt långt borta. En gång i veckan borde jag ju klara!

    

Stört snygga jag o Ylf! Här kommer en riktig gobit:Back to work nu!


Robin Hood

Igår kväll såg jag och L på Robin Hood, riktigt bra film! Såg den i somras men kom bara ihåg snuttar av filmen så det var riktigt kul att se den igen, annars brukar jag inte tycka det är så roligt att se samma film två gånger. I morse var det upp och hoppa och så ställde jag mig och lagade mat klockan halv nio på morgonen, hur knas är inte det? Hade massa att stå i resten av dagen och för att vi skulle hinna äta lunch så var maten tvungen vara färdig och bara att värma upp, thats why. Nu sitter jag på jobbet och har varit här sedan 12:30, lagomt kul. Idag ringer det iaf mycket så man har ju nåt att göra. Slutar 21:15 (om jag inte får gå tidigare) och då blir de snabb prommis hem för att hämta bilen och sen till Burströmskan för att hämta Rambo och sen blr det hund&matte-mys tills L kommer hem då lär jag mysa med han ;)

Nu börjar middagen vara slut här på jobbet så de är bara sätta igång och mata samtal igen. Kul förresten att jag itne har läst Fridas blogg på jättelänge och hade massa att läsa där. Jag måste verkligen bli bättre på de här med bloggandet! Ha en bra kväll!

RSS 2.0