< Till bloggens startsida

v 38

Idag går vi in i vecka 38 och nu börjar man verkligen känna att det närmar sig. I fredags lossnade slemproppen, vilket i och för sig inte behöver betyda nånting, kan ta allt från några dagar upp till flera veckor innan förlossningen sätter igång, men det är ju iaf ett tecken på att saker och ting är på väg åt rätt håll. Har tom packat bb-väskan efter lite tjat från en något nyfiken granne ;) Kan ju vara lika att ha den packad, man vet ju aldrig när det sätter igång och med tanke på att mamma fått oss syskon tidigt så kan man ju hoppas på att så även blir fallet för oss, men det är inget som är säkert så jag är fortfarande inställd på 1-5 maj, någon som vågar satsa emot?
 
Besökte även bm nu på morgonen och bebis ligger fixerad och har sjunkit ner och hjärtljuden låter bra så allt är bara bra :) 14kg har jag gått upp vilket är väldigt normalt och det mesta försvinner direkt efter förlossningen och under tiden man ammar. Men man känner ändå att till sommaren så blir det att ta tag i denna kropp så man kommer tillbaka till sitt gamla jag. Blir många långa promenader med barnvagnen kan jag tänka mig.
 
From torsdag förra veckan är jag hemma på heltid. Känns både skönt att bara kunna koppla av, vila och ta hand om sig själv men samtidigt lite tråkigt att inte få träffa alla underbara arbetskollegor. Men dem hinner jag träffa mer sen. Vi har ju haft sjukt tur med vädret under påsken, sol och plusgrader varje dag så man har tom hunnit få sig ltie fräknar i ansiktet :) Skönt med vårsol och att det har börjat tina upp på vägarna så det inte är lika halkigt, det kan jag säga är mindre trevligt med dessa fogar, halkiga vägar. Om man råkar halka till lite så sliter det i hela bäckenet, inte så skönt. Nu när det tinat upp vågar jag tom ta mig ut på korta promenader.
 
Har inte så mycket mer att komma med just nu, längtar bara så otroligt tills lilla bebis väljer att titta ut så vi får reda på vem som gömmer sig därinne :) Kan tänka mig att de närmsta veckorna kommer gå ganska långsamt bara därför, men den som väntar på något gott :)
 

RSS 2.0