< Till bloggens startsida

1 månad sen sist...

Hej! Ledsen att jag varit så dålig på att uppdatera, har inte riktigt haft nån skrivlust här på slutet. Har väl inte så himla mycket att berätta egentligen heller men är alltid kul me lite uppdateringar emellanåt. De flesta vill veta hur jag och magen mår och vi mår bra trots fogarna och diverse annat. Imorgon bitti ska vi till bm igen för att lyssna på hjärtat och mäta så magen växer vilket den gör. Känner mig större än störst just nu och större kommer jag bli, lite smått frustrerande ibland då enkla saker som att ta på sig skor, täckbrallor mm blir ett jäkla projekt. Börjar få mer och mer sammandragningar nu, vissa på nätterna kan vara lite jobbiga men det är ju kroppen som förbereder sig inför det som komma skall. Har hunnit med att fylla hela 25 år i onsdags, ätit massa tårta och fått fina presenter. Barnens Hus ringde i fredags och vagnen har kommit så den åker vi och hämtar imorgon. Idag var vi till Ylva och Stefan och deras "lille" Casper som till slut tittade ut den 15 mars. Så söt och mysig, får mig att längta ännnnnnnu mer tills vår lilla trollunge tittar ut :) Inte så länge kvar nu iaf, imorgon går vi in i vecka 36!
 
Vad mer har hänt sen sist? Inte så mycket faktiskt, vi tar det rätt lugnt. Tröttheten har kommit tillbaka så jag lägger mig hyffsat tidigt på kvällarna. Sover mindre bra dock, många turer fram och tillbaka till toan och många timmars snurr i sängen utan att kunna sova.
 
Till påsk är jag ledig torsdag-måndag och så kommer söta Sofie hem över helgen :) Ska bli kul att hinna umgås lite och kanske att jag lyckas lura till mig så hon får hjälpa mig att fixa nå snygga bilder hit till bloggen till headern eller vad de nu kallas, jag är inte så haj på de dära själv nämligen... Fick en jättefin hylla till badrummet i present av mamma och Stig som ni ser bild på här nedan. Sen lite bilder på Rambo självklart, har typ bara bilder på honom i telefonen och så en bild på lilla mig och magen från i onsdags i vecka 35. Ska försöka uppdatera oftare här framöver jag lovar ;)
 

RSS 2.0