< Till bloggens startsida

Tänk att det bara är 1,5 vecka kvar till j...

img_4036 (MMS)

Tänk att det bara är 1,5 vecka kvar till jul och att den kommer firas i vårt hus :) lite hemtrevligt har vi allt hunnit få det och tom julgranen är klädd. Jag älskar verkligen julen och allt som har med den att göra, så mysigt med snö och jul pynt, julmat och att umgås med släkten. Idag har dock all snö nästan smält bort, eller inte riktigt allt men det har regnat och varit plusgrader och ska vara det imorgon oxå, bara inte all snö försvinner! Rambo han stormtrivs här ute och det gör verkligen vi med! Så fort vi fått igång internet så ska jag lägga upp ett litet bildspel från början till slutet av bygget, blir nog först i januari så ni nyfikna får hålla ut och nöja er med mina vanliga tråkiga inlägg. Nu är det dags att sova, ska upp kl 06:00 imorgon för att hinna med en längre morgonpromenad med Rambo. Nattinatt!


Snö!

Yippie, idag har det kommit lite snö. Man skulle ju kunna tro att det i Luleå vid den här årstiden ska vara åtminstone en halvmeter snö men icke det. Har varit en usel höst, regn o slask och mörkt och dystert. Nu ska det bli minusgradet och jag hoppas det hinner komma mycket mer snö innan jul som kommer att firas i huset :)

Fick just ett samtal från min kära sambo att kaminen är färdig på insidan och de håller på med utsidan nu. Så imorgon ringer vi sotarn och sen är de bara hoppas vi kan börja elda!

Får be om ursäkt för dålig update här ett tag. Vi har inget internet hemma, får väl skylla det på arbetsgivaren min ;) Så kör via mobilen och det går saaakta eftersom täckningen i huset är ungefär lika med obefintlig. TV:n har vi fått igång iaf och kan tom se filmer i 3d =)

Julen närmar sig med stormsteg. Några klappar har jag hunnit skramla ihop men ungefär hälften är kvar. Tror iaf jag vet vad jag ska köpa så det borde inte vara nå problem att hinna fixa.

Nu måste jag fortsätta jobba. Och för er som inte vet nu när det är officiellt så börjar L på ett nyt spänannde jobb i januari :)

Tjohej!

RSS 2.0