< Till bloggens startsida

Grattis Sofie!

Idag fyller Sofie 22år, grattis gumman! Synd att man inte kan fira det med dig, men vi får ta igen det nästa gång vi ses :) 

Jag har precis varit ute ½-timma med Rambo, tänkte gå runt sjön men de var så tråkigt väder så tog mig bara en sväng här i närheten. Han stortrivdes då och ville verkligen inte gå in igen. Snart ska jag börja cykla mot jobbet. Ska först förbi Linus och lämna nå grejor och hämta bilen. Jobbar till 20:00 ikväll. Sen blir det två lite lugnare dagar 8-14 och 9-14 för att sedan vara helt ledig på fredag! Då blir det att premiärgrilla förhoppningsvis. Vet inte vart, när och hur ännu men de får vi väl se. Sen är det jobb som gäller hela helgen. 8-14 lördag, 8-18 söndag. Så nå mer än grilla på fredag lär jag inte hinna med den här veckan. Ska titta förbi hos mormor och morfar lite extra eftersom att Milan åker tillbaka till London på lördag. Blev två veckor extra i Luleå för honom pga vulkanaskan.

Har suttit och kollat igenom min ekonomi för framtiden, och det måste jag säga ser faktiskt ganska ljust ut för en gångs skull. Så mycket som jag jobbat nu i april så :)

Nä nu måste jag sätta fart här så jag får med mig allt och på mig allt. Ha en bra dag!

Intensiv start

Hej hopp!
Är precis hemkommen från lunch på stan, riktigt trevligt! Och vilket väder det är idag. Solen skiner och det är väl en 5-7 plusgrader i alla fall. Ska åka till Kvantum och köpa lite hundmat till vovven, är helt utan så blir en nödlösning tills vi får Hussefodret med posten. Antar att vulkanaskan förlänger leveranstiden... Men så kan det vara. Sen blir det långpromenad med Rambo och sen prommis till jobbet. Idag är det ej tillåtet att ta bilen, inte när det är sånt här fint väder :) Börjar jobba 14:30 så blir lite stressigt men de hinner jag nog. Sen är de 12 timmars jobb både imorgon och på onsdag och efter det är jag ledig elt och hållet torsdag, fredag och söndag. på lördag ska vi på dop och på kvällen har jag lovat jobba, men är bara 6 timmar då så det blir ju ändå en lugn kväll. Tyvärr hinner jag inte skriva nå mer. Tänkte lägga upp lite bilder jag knäppt oxå men de får bli på torsdag då kanske. Nu måste jag rusa iväg om jag ska hinna. Ha en bra vecka alla!


Mittiveckan...

Onsdag idag, jag jobbar 12-20, långt pass för ovanlighetens skull. Imorn blir de bara 4h jobb, nästan som att vara ledig. Sen jobbar jag fredag kväll och lördag 8-14 och 17-23. Ledig söndag. L och jag har planerat bio på torsdag kväll, The Bounty Hunter ska vi se, verkar sjukt rolig. Blir lite kalas hemma hos mamma innan, hon fyller 43 imorn, grattis i förskott mamma! :) Ska på Fritz Olsson och kolla lite smycken oxå, är ju Tomas Sabo dag där imorn så måste dit och kika lite. Tur man har en kort dag på jobbet så man hinner med det. Vilka sommarkänslor jag får nu, sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck. Önskar den sista snön bara kunde försvinna nu nu nu. Får se om de blir någon utlandsresa till sommaren, har eventuellt nånting annat på gång :) Vad det är säger jag inte ännu, men ni lär få höra. Nu måste jag göra mig iordning, har varit alldeles för slö såär på morgnen. Fixa, ge hunden mat och gå ut med honom och hinna förbi Linus jobb med mat innan jag ska befinna mig på jobbet kl 12:00. Ha en bra dag alla!


RSS 2.0