< Till bloggens startsida

Började bra men...

Dagen började jättebra, jag vaknade kl 09:00 och satte igång köttsoppeköttet på kokning sen tog jag mig en promenad med Rabmo i 40 minuter. Jättehärligt väder ca 5 minus både jag och Rambo älskade det! Kötsoppan vart jättegod, åt den både till frukost/lunch och nyss till middag. Dock är det ett rent helvete på jobbet idag. Visst det kommer alltid finnas såna dagar men den här är extrem, och jag har halva dagen kvar! Hur ska man stå ut. Jag är på så dåligt humör just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nå får försöka tänka positivt, om 4 timmar får jag komma hem till mina älsklingar ;)

Har inte så mycket roligt att berätta, det har inte hänt så mycket på sistone, vi har hängt med grannarna på helgerna, slöat på dagarna. Nedräkningen till Rom gör nog att tiden går otroligt sakta. 30april-3maj åker ja goch Linus ner med Carina, Ingemar, Viktor och Sanna, ska bli sjukt kul. Har aldrig varit där och det lär ju vara så vackert! Ska bara komma ihåg att ta med mig en bra kamera. För övrigt en kamera hade ju varit perrans att önska sig i present!

Bjuder på en bild från förrförra helgen när vi var ute i Lulnäset och skottade snö, Helge och Helga var på besök, otroligt fin dag!


Storbesök

Igår kom syrran till stan och jag är ledig halva torsdag och hela fredag så man hinner umgås lite mer än vanligt :) Idag kommer Milan från London och ska vara här ett tag. Så imorgon blir det bullbak med dem, kanel, vanilj och blåbärsbulla! MUMS! Dock måste jag sluta med sånt, väger mer än jag någonsin gjort just nu så man börjar få lite smått panik. Träningskort kommer inhandlas vid löning i februari och på söndag är mitt första ridpass, japp jag ska börja rida igen, en gång i veckan i Björsbyn så det är nära och bra. Ska bli jättekul att ta tag i det igen och det är faktiskt riktigt bra träning för mig i alla fall. Vad för någon vecka sen och red med Aline (blivande fru för övrigt ;) och fyfan vad träningsvärk jag hade, i 4 dagar!! Ja usch det är ju pinsamt hur otränad man är.

En till rolig grej är att vi ska ha husvisning i mars, den 11:e mellan 12:00-16:00, kul men samtidigt får man lite press på sig i och med att vi gjort så mycket själva är man rädd att folk ska tycka det inte är bra men ja vi är då nöjda det är väl det viktigaste. Kom och kolla in vårat hus i alla fall. Fiskarheden är verkligen en husleverantör vi rekommenderar till alla som har husplaner, väldigt engagerad och kunnig personal och sjukt snygga hus och planlösningar, och så enkelt att göra det till sitt egna. www.fiskarhedenvillan.se

Nu ska jag fortsätta jobba. Har ett litet nytt bloggprojekt på g men jag tror att det kommer dröja innan det är igång. Eftersom man sitter vid en dator hela dagarna är man inte så sugen att sitta hemma på kvällarna också så det tar sin tid, sen har vi bara en dator hemma och ni kan ju gissa vem som sitter vid den väldigt ofta, inte då är det jag :P

Här i Luleå skiner solen och det är väl en -20 grader åtminstone. Ha en bra dag!

RSS 2.0