< Till bloggens startsida

Började bra men...

Dagen började jättebra, jag vaknade kl 09:00 och satte igång köttsoppeköttet på kokning sen tog jag mig en promenad med Rabmo i 40 minuter. Jättehärligt väder ca 5 minus både jag och Rambo älskade det! Kötsoppan vart jättegod, åt den både till frukost/lunch och nyss till middag. Dock är det ett rent helvete på jobbet idag. Visst det kommer alltid finnas såna dagar men den här är extrem, och jag har halva dagen kvar! Hur ska man stå ut. Jag är på så dåligt humör just nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Nå får försöka tänka positivt, om 4 timmar får jag komma hem till mina älsklingar ;)

Har inte så mycket roligt att berätta, det har inte hänt så mycket på sistone, vi har hängt med grannarna på helgerna, slöat på dagarna. Nedräkningen till Rom gör nog att tiden går otroligt sakta. 30april-3maj åker ja goch Linus ner med Carina, Ingemar, Viktor och Sanna, ska bli sjukt kul. Har aldrig varit där och det lär ju vara så vackert! Ska bara komma ihåg att ta med mig en bra kamera. För övrigt en kamera hade ju varit perrans att önska sig i present!

Bjuder på en bild från förrförra helgen när vi var ute i Lulnäset och skottade snö, Helge och Helga var på besök, otroligt fin dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0