< Till bloggens startsida

Hej hopp!

Som vanligt så dröjde det ganska länge mellan inläggen. Vet inte hur eller vad jag ska göra för att pallra mig hit oftare och skriva några rader. Måste helt enkelt se till att skärpa mig! Tänkte lägga upp lite söta bilder på storpojken Rambo som ju har fyllt ett år i torsdags. Tänk vad snabbt tiden går, känns som att det var nyss vi hämtade honom och då rymdes han nästan i handen. Just nu står han och luktar på hundmaten och tittar konstigt på mig "Är det här det enda jag får?". Stackarn, men det har blivit alldeles för mycket gosaker för honom så nu får han gå på ren hundfoderkur några dagar tills han börjar uppskatta den maten igen.

Idag är jag ledig, så skönt. Har gått upp kl 8 och tvättat lite, skjutsat Linus till jobbet, varit ute med hunden och bara tagit det lugnt. Nu ska jag snart börja laga lite lunch till mig och Linus som kommer hem o käkar. Sen ska jag titta förbi mammsen en sväng hon som är sjukskriven hela veckan och sen en sväng på stan tror jag allt. Kanske börja kolla lite julklappar tom, får man göra det såhär tidigt? Jo de måste man ju få.

Nästa torsdag åker vi till Stockholm. Ska bli skoj, fick det som julklapp av Carina och Ingemar. Torsdag till söndag, hinner träffa syrran en massa o se hennes nya lägga o träffa pojken ;) Och shoppa skor i massor, är så less att dom aldrig har mina storlekar här i stan, att om aldrig lär sig! Nåväl, blir väl att shoppa lite annat än skor oxå, men skor är prio ett! Och en vinterjacka. Usch vad jag längtar. Rambo kommer jag sakna dock, men han ska vara ute i Rutvik o busa med Sting så han kommer nog ha de alldeles så bra så.

Nu ska jag börja med maten här, håller på att hungra ihjäl. Bilderna kommer i ett senare inlägg! Hade!

RSS 2.0