< Till bloggens startsida

Bilägare :)

Ja hörninini... Mycket har hänt sen sist jag skrev nånting här i bloggen. Jag erkänner att jag är usel på att blogga, men då och då kommer jag ihåg lilla bloggen och sätter mig ner för att skriva några rader. Ofta är det nog inget intressant jag skrivewr men ibland är det bara skönt att skriva av sig lite. Kan börja med att berätta att jag fått ett till jobb, på Subway står jag numera och matar mackor på luncherna.  Är fortfarande kvar på Scandic och taxikortet är kvar fastän det kanske inte blir lika mycket taxi nu, förra veckan jobbade jag 55h och det blir väl nåt liknande den här veckan och veckan efter det. Blir då skönt när lönen kommer och eftersom att vi numera är bilägare L och jag så är de ju skönt att ha lite mera pengar. Var även in och kollade min deklaration på nätet och jag får då tillbaka så de räcker och blir över, 7500 närmare bestämt. Igår kväll då vi skulle sova låg vi och surrade om vad vi ska hitta på till sommaren. Jag tänkte ju vara ledig iaf minst en vecka och göra nånting kul med L och vi bestämde oss för att åka iväg en vecka bara vi två till nåt varmt och mysigt ställe kring medelhavet :) Bara vi får tag i någon som kan vara hundvakt så blir det av. Vad mer är det som händer. Sofie kommer hem på torsdag. Får se om vi hinner träffas nåt då eller om vi får ta de på måndag. Oj justja nu måste jag kuta ner i tvättstugan och hänga upp de sista så de hinner torka innan jag måste knalla iväg till jobbet, börjar 16:00 idag till 23:00. Så jag får skriva mer imorgon. Eller ska väl inte säga att jag kommer göra det för chansen är väl inte så stor, men försöka kan jag alltid :) Ha en bra dag!

I want to go back...

      

Satt och kollade igenom massa gamla bilder på datorn. Dessa är visserligen inte så gamla, sep-okt 2009. Men vilka minnen, och vilken härlig resa de var. Vill tillbaka till båten nu nu nu! Är less på all denna snö, vill ha sommar, sol och värme :)

Får väl se om man tar sig någonstans i år, vill åtminstone åka en eller två veckor nånstans. Kanske vi ska ta oss till båten i höst Linus? Bara ligga vid poolen som då vi var med Ylf och Stef. Mojsigt mojsigt...

Nå drömma kan man ju alltid...

Ny frisk vecka :)

Vad tror ni inte händer mig lördag kväll då jag är på jobbet? Eller ja allt började ju då vi var ute i Rutvik. Var ute hela dagen och körde skoter och busade med hunden, sen gick vi in och åt lunch och direkt efter lunchen började jag må jättedåligt. Gick och la mig och sov 1h tills dess att jag skulle och jobba. Väl på jobbet gjorde vi våra sysslor och precis som vanligt tog vi oss lite mat just innan vi skulle öppna restaurangen. Tror ni inte jag börjar må illa då också? Försökte hålla ut så länge som möjligt men sen kom de, magsjuka! Usch, fy och blä, det värsta jag varit med om alltså! Som tur var hade jag det bara över natten men illamåendet och svettningarna och frossan satt i hela dagen efter. Gårdagen var ändå helt okej men först idag känner jag mig fullt levande igen. Vilket är tur det eftersom att vi är hundvakt åt Sting, en liten tax. Men Linus börjar inte förrän 12:45 idag så han är ju hemma ett bra tag. Blir väl kanske att gå någon långpromenad med vovvarna innan L går till jobbet. Laga oss någon lunch måste vi också göra. Sen ska jag försöka hinna skicka bilder till alla som jag lovat, jag ska jag ska. Senare ikväll blir det jobb. Känns surt att ha förlorat två dagars jobb pga magsjukan. Får försöka ta igen de där en annan gång. Nu ska jag göra Linus sällskap framför teven medan hundaran sover. Sen blir de fullt upp idag. Förresten vilket väder det har varit de senaste dagarna, är det inte bara helt underbart? :)

Vi hörs, xxx

Nu får det allt vara nog....

Börjar ärligt talat bli lite less på all denna snö! Om det inte är svinkallt så snöar och blåser det. Längtar tills solen tittar fram igen så man får lite solenergi. I morse har jag känns mig riktigt risig, trodde tom att jag hade feber men 37,5 är väl inte feber? Har varit ute med Rambo som ju älskar denna snö, fick han välja skulle han nog vilja ha precis sånt här väder året om. Tur att han inte får bestämma iaf :) Vi träffade på Charlie här nere på gården alldeles nyss så dom fick busa av sig ordentligt och nu har lillen däckat på sitt fårskinn här hemma, söt han är då. Jag ska nog ta och hoppa i duschen och hoppas på att känns mig piggare efter det. Linus ringde från jobbet tidigare idag och han känner sig inte heller riktigt kry så får hoppas att vi inte åkt på nåt bägge två. Nä nu blir de att sätta fart om jag ska hinna med allt, måste ju åka och hämta ut min mobil idag också och så kommer Linn förbi här snart ♥

Blåmärken mellan benen...

Linus blev lite fundersam då jag berättade via telefonen dagen efter personalfesten att jag har världens största blåmärken mellan benen haha. Tjurridningen på Western Farm satte verkligen sina spår kan man säga. En mycket trevlig dag och framförallt kväll med många härliga brudar :) Här kommer lite bilder från kvällen:

      

Dagen började med föreläsning av Elisabeth Gummesson (?), sedan lite after work i baren medan v gjorde oss i ordning för att sedan ta bussen till Western Farm där vi käkade middag, red på tjuren och lärde oss line-dance. Kvällen avslutades sen med bussresa in till stan och besök på Olivers där vi dansade natten lång. Tyckte Malin gjorde ett grymt bra jobb att hinna ikapp oss på de få timmarna hon hann med hehe. När ska vi göra om detta då? :)

Nu ska jag käka frulle och sen hoppa i duschen. Ikväll blir de jobb 15:30-23:30. Vi ses! xx


RSS 2.0