< Till bloggens startsida

Julklappar

Då var de första julklapparna inhandlade! Jag och Linus åkte till Storheden en sväng igår och hann fixa 3 julklappar. Känns bra att vara ute i god tid så man slipper springa helgen innan jul och stressa genom butikerna för att hitta någonting. Tycker det är så svårt att veta vad man ska köpa till alla bara. Men nånting kommer man väl alltid på :) Idag är jag tillbaka på jobbet, ledig imorgon sen blir det jobb resten av veckan och även helgen. Bara 4 veckor kvar till jul nu! :)

Idag är det fredag

Hur kan det redan vara fredag? Jag tycker tiden går så sakta men ändå så fort just nu, går inte riktigt ihop. Har varit hemma några dagar från jobbet pga fruktansvärd huvudvärk och yrsel och även lite andra små krämpor men nu är jag absolut på bättringsvägen och känner mig mycket piggare. Tog en lång och välförtjänt dusch nyss och känner mig som en ny människa. Glad också för syster yster kommer upp ikväll och hälsar på över helgen. Är alldeles för sällan vi ses... Nå imorgon kväll blir det palt hos mamma och Stig det ska bli riktigt gott!

Längtar sjukt mycket till tisdag och om allt går bra så kommer jag berätta för er vad som är på gång. Tänkte även julbaka lite på tisdag, adventskaka, knäck och hallongrottor. Får se om jag orkar göra vanliga lussebullar det tar sån tid, men gott är det. Annars lär jag hinna med det en annan dag. Nästa helg är det ju första advent och då måste det finnas lite julfika i frysen :)

Lär inte bli så mycket skrivande här i helgen så jag får passa på att önska trevlig helg!

Snart dags igen?

Jaha snart är det nog dags att ta tag i den här bloggen igen. Nya spännande saker på gång som kommer förändra livet totalt :) ♥

RSS 2.0