< Till bloggens startsida

Ännu en heldag med trollet...

I morse vart jag väckt kl 06:00, var lite trött så jag tog upp lille trollet i sängen och fortsatte sova. 06:45 var det ändå uppstigning. Linus gick ut med Rambo första svängen. Och sedan dess har jag varit ut med honom 4 gånger! Blir bra träning i alla fall att springa upp och ner för trapporna och springa runt med Rambo runt huset :)

Idag har jag inget speciellt planerat (som vanligt), förutom att busa med Rambo såklart. Ska nog förbi stan en sväng och köpa mig ett par strumpbyxor inför nyårsfirandet imorgon. Ska jag ha blå eller lila klänning? Det är mitt största bekymmer just nu. Det lutar åt den blåa. Får se om jag har råd med en hårfärg på stan, vore skönt att hinna färga håret innan imorn så man ser lite fin ut :)

Men nu ska jag ta en liten power nap i soffan innan Rambo vaknar. ¡Ciao!


Busigaste killen!

Idag har Rambo varit riktigt på g. Tror det kan bero på att han typ sov hela eftermiddagen och kvällen igår. Fick tom säga till på skarpen då han började fräsa, skälla och hugga mot lille Svenne (grannhunden, en papillion-chihuahua-blandhund) nyss då vi var ut. Så får man inte bete sig. Tror att han bara var väldigt busig och uppe i varv men man ska inte hugga sådär efter andra hundar. Får hoppas de bara var en engångsföreteelse för annars är han ju hur snäll som helst mot andra hundar. Och som sagt så är jag hemma hela dagarna med Rambo så ifall det är någon som har vägarna förbi eller lite att göra så är det bara att titta in :)

Linus jobbar till 20:00 idag. Har haft lite besök av farmor Carina (valpfarmor, kan man säga så?) och senare kommer förhoppningsvis mamma och Stig förbi och håller osslite sällskap. Tror Rambo är lite less på mig för att jag inte orkar busa med honom stup i kvarten. Han gillar då att busa med Milan, de har som samma energinivå om man säger så. Måste till djuraffären och införskaffa lite fler och nya leksaker så han inte lessnar på dem han har. Nu ligger han helt utslagen vid balkongdörren.

Här är hemsidan till Snösnos kennel som Rambo kommer ifrån: http://hem.bredband.net/snosnos/index.htm Där kan man läsa lite om rasen, se lite bilder mm ifall att det är någon som är intresserad :)

Undra om jag ska lägga mig i soffan och sova en stund, gäller att passa på medan han sover lillen.

 

Julen är över...

Både lite skönt men ändå tråkigt på något sätt. Tycker julen är en sån härlig tid på året, man träffar en massa nära och kära och umgås, har trevligt, äter god mat, öppnar lite klappar och alla är glada :) Nu är det snart 2010 och jag tycker att tiden bara rusar iväg. Julen 2009 kommer jag alltid att minnas som julen då vi hämtade vår lille älskling Rambo :) Han är så duktig coh lär sig snabbt, kan både sitt och kom och lyssnar på sitt namn, kanske inte varje gång men till större delen. Idag ställde han sig tom vid dörren och gnällde lite för han ville gå ut och kissa, duktig Rambo! Imorn ska vi gå coh införskaffa oss en våg så vi kan väga honom och se så han väser ordentligt, hehe nä men vi fick en "Mitt första år-bok" av Carina och Ingemar i julklapp och där finns en sån där längd- och vikt-skala som man fyller i. Det finns plats för en massa foton i albumet, veterinärbesök, släktträd, tassavtryck och en massa annt roligt som ju kan vara kul att fylla i och titta på senare då han vuxit upp.

Idag har jag sovit till 12:15. Jobbade inatt till 04:40 så var lite seg på förmiddagen. Ikväll ska vi åka ut till Rutvik och äta middag. Då ska Rambo få springa lös i snön, de älskar han! Nu tror jag att jag ska ta mig en lång och varm dusch, Rambo sover och Linus ligger i soffan och tittar på nå rymdprogram så de passar ju bra att göra de nu. Ha de bra allesammans!

RAMBO

    
     

Lite bilder på vår lille älskling Rambo, 21/10-09 ♥

Lilljulen igår...

Igår var vi som sagt hos Carina och Ingemar och firade lilla julafton. Började med glögg och paketöppning, fick massa fina grejor jag och Linus. Hoppas de andra vart nöjda med våra klappar. Sen åt vi löjroms-toast, gud så gott! Finns nog inget som slår det alltså. Varmrätten bestod av oxfilé med rödvinssås och ungsstekt potatis, tror inte jag ätit så god mat på flera år, de var en riktig höjdare! Glass och bär till efterrätt och jag kan ju säga att man behövde då inte oroa sig för att gå hem hungrig därifrån. Usch vad mätt jag vart! Kom väl hem strax efter två inatt. Upp och tvätta på förmiddagen och nu ska jag snart iväg till Burströmskan och hälsa på Londonborna en snabbis innan jag börjar jobba kl 16. Då blir de jobb till halv ett, sen sova och imorgon bär de av mot Stockholm för att hämta lillen, Douglas The Hard Rocker ;)


Julbords-koma...

Är jag i just nu. Snart kommer mamma och hämtar mig, då blir det att slöa och vila ut sig på burströmskan innan jag sätter mig i taxin kl 23. Hoppas de blir mycket att göra inatt så tiden går fort, men de lär de bli. Julbordet var jättegott, tyvärr äter man ju alltid lite för mycket så känner mig nästan illamående nu. Imorn måste jag få hit mamma så hon kan hjälpa mig att grava lax. Inte för att jag tror att de är så svårt men ändå bättre att ha med nån som kan de första gången man gör de. Linus ska ut med grabbarna ikväll så vi lär båda vara lite trötta imorgon bitti. Tur att vi är lediga då och lill-julen börjar inte förrän 15:00 = rejäl sovmorgon :)

Nu måste jag rusa. Ha en bra kväll!

Lilla julafton imorn :)

Imorgon firas det lilla julafton hos Carina och Ingemar. Ska bli mysigt, kanske man får lite julkänsla också. Försöker med lite julemusik nu mariah carey - all i want for christmas är ju bara för bra. Inatt jobbar jag (taxi) sen blir de julefirande hela dagen imorn och söndag tror jag att jag ska jobba och så kommer kusin Milan, moster Jessica och Nick från London! Kul de ska bli att träffa dem igen :) Måndag har jag fått ledigt från restaurangen för att hinna med planet som går 21:50 och på tisdag kommer vi hem igen och gissa om vi längtar! Blir en riktig snabbvisit i Stockholm, hinner träffa syster en sväng och ha lite julmys i alla fall :)

Så i helgen blir det fullt upp. Får se när jag hiinner skriva nåt mer, om inte annat måste jag ju lägga upp lite bilder på tisdag ;) Kram!

Vi dör av längtan!

Är så spända jag och Linus just nu. Vilken perfekt julklapp! Resan är bokad och klar. Nu kanske man får nåt att blogga om ändå :)

RSS 2.0