< Till bloggens startsida

Alla hjärtans dag!

Mysigt med alla hjärtans dag. Har skjutsat Linus till jobbet och förberett degen som nu står på jäsning. Har lovat Linus att baka frallor, mums :) Idag får jag besök av Maria som jag jobbat med, ska bli kul att ses hon är en sån energispridare och det kan jag verkligen behöva just nu. Känns tungt med ryggen och det blir inge bättre, snarare sämre och sämre och jag känner mig verkligens om en gammal tant som man rör sig. Har bestämt mig för att fortsätta mina promenader varje dag så man får någon form av motion. Måndag ska jag testa på vattengympa för gravida. Har varit hemma en vecka nu och imorgon ska jag prata med läkaren igenom eventuell sjukskrivning deltid. Kan göra mycket att ha lite kortare arbetsdagar så vi får se om de gör att det känns bättre, om inte annat kanske man har lite mer ork i kroppen åtminstone.
 
Helgen spenderade jag i Umeå hos underbara Sofie. Blev en riktigt mysig helg med en heldag på stan och lite shopping, god mat, melodifestivalen och lite snacks på kvällen. Kul att hinna se hur hon bor och har det innan bebis kommer. Tänk nästa gång vi ses är vi en till i familjen, känns fortfarande lite overkligt trots att magen växer så det knakar.
 
Bebis mår bra, ligger fortfarande på 150 hjärtslag och magen växer som den ska. Vikten ska vi inte prata om den går uppåt men det ska den ju göra också. Hon sparkar mest hela dagarna numera det är så mysigt :)
 
Grannarna fick i måndags en liten Lennox på 3kg och 48cm :) Tror ni man är nå förväntansfull nu då? 10 veckor kvar, kan bli hela 12 veckor, eller 8 om det vill sig väl. Är väl bara passa på att njuta av den här sista tiden trots gravidkrämporna man dras med. Ikväll börjar vi med att göra fisksoppa och äta nybakade frallor och nån god efterrätt som vi inte har bestämt oss för vad ännu men alla efterrätter är ju goda eller hur ;) Imorgon väntas jobb igen och i helgen ska jag också jobba. Hoppas ni får en kärleksfull alla ♥-dag!
/Sofi
 
Resultatet från bakningen:
 
 

Kommentarer
Frida Bäckström

Mysig dag :) desto tråkigare att du har så ont :( Längtar också tills jag får träffa eran lilla tjej! massor med kramar till dig och Bebben!

2013-02-14 @ 23:23:16
URL: http://fridalinnealouiza.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0