< Till bloggens startsida

Gipsi

Igår satte grabbarna färdigt gipset i badrummet. Nu väntar vi bara på de där förbannade salningarna som var skadade när de levererades. Då kan vi göra klart burspråket så de är klart för målarn som kommer till veckan. Spån och gips på snedväggen i köket sätter vi i helgen och sen blir det att rensa ut överblivet gips. Verktyg och skräp som vi inte längre behöver ha i huset ska vi kasta ut, och dammsuga bort allt damm. Måste ta oss och hämta kakel och klinker också. Mycket man ska hinna med, känns som att man inte riktigt har tid att sova. Och helgerna går ju så fort, alldeles för fort.

Drömmer mig fortfarande bort till medelhavet. Önskar innerligt att vi kan ta oss dit en vecka nu i slutet på september för lite avkoppling. Får se om de blir nåt överhuvudtaget...


Måste säga att det känns mycket overkligt att vi snart har ett hus. Är knappt ett år sen vi började fundera kring detta och snart flyttar vi in. Det har gått undan. Nu längtar man varje dag tills vi bor där, kunna gå upp på helgen och tända en brasa i kaminen, ligga i soffan och mysa framför tv:n, tvätta i vår egen tvättstuga när vi vill, ta sig ett avkopplande bad i vårt bubbelbad, gå ut på en lång höstpromenad i skogen med hunden och njuta av den friska vinden, laga god mat i vårt stora kök, ja de finns hur mycket som helst jag längtar efter, eller som vi längtar efter.

Såhär ser kaminen ut:

Contura 550 svart


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0