< Till bloggens startsida

Imorgon är det nya tag som gäller

Imorgon börjar en ny månad och då är det nya tag som gäller. Ska börja äta mer hälsosam mat, börja blogga mer, försöka röra på mig mer och försöka ha en mer positiv inställning till saker och ting. Under sommaren har man varit så stressad och knappt haft nå tid över till att ta hand om sig själv. Har tex blivit skräpmat i snitt 1 gång om dagen, ingen motion, ingen lugn och ro. Först nu när allt med huset börjar falla på plats har jag känt lite lugn i kroppen. Självklart är det fortfarande mycket som ska fixas med innan vi kan flytta in. Men det värsta tror jag är över. Nu har man dock lite ångest över val av tapeter och färger eftersom de börjar till veckan och vi har ingen aning om hur vi vill ha det. Kakel och klinker till hall, tvätt, bad och kök är beställt och finns att hämta ut på Interkakel. Har dock inte bestämt oss för kakel till köket då vi tänkte avvakta och se va de är för nyans på bänkskivan för att kunna hitta nåt matchande till väggen. Så får se vad det blir. Köket kommer förresten till veckan :)

Igår fick vi vår värmepump och varmvattenberedare, tror ni de var nå tunga? Slutade med att grannen fick komma med traktorn och köra dem så nära dörren som möjligt, men vi fick in dem till slut. Höll dock på att få ryggskott på köpet men jag klarade mig. Idag jobbar jag till 19:15 och ska förhoppningsvis hinna tvätta lite då så det blir ingens väng till huset idag. Imorgon sätter grabbarna upp de sista gipsskivorna i badrummet. Lösullen kom i måndags så nu håller sig värmen i huset, den lilla värme vi har.

Golvet har vi betämt oss för längesedan. Blir ett vitlackat askgolv, har kanske redan visat det?

Parkettgolv 14 mm, click, 2,77m2/pktDet känner jag mig nöjd med, tror vi får ett bra resultat. Var ju först inne på att ha ett mörkt golv "coffee" som vi hade i lägenheten på Bergviken, men kom på att hunden är ju vit och mörkt golv + vit hund = inte så bra, så det blir det ljusa istället.

Igårkväll var jag på ringträning med Rambo. Det är ju nämligen inofficiell utställning på lördag som vi ska på, Rambos första utställning. Jag är lite nervös. Igår gillade han inte när någon annan kollade tänderna på honom. Fick tips om att be bekanta komma förbi och kolla tänderna hans och ge han lite godis så har du tid över kika gärna förbi :)

Nu är de fokus på jobbet. Ha en bra dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0