< Till bloggens startsida

Annandagen = bakisdagen

Hej gott folk. Idag har jag mått rätt kasst på förmiddagen. Nu börjar jag äntligen känna mig levande igen. Tur de fanns julmust på jobbet! :) Snart blir de Max med Linus och idag får jag faktiskt sluta redan kvart i fyra. Då ska ja hem o sova en timma innan de är dags att göra sig iordning för kvällens festligheter. Blir lite lugnare kväll ikväll för jag börjar jobba kvart i åtta imorgon... Men kan ju hända man tar sig ett glas vin eller två ;) Nu ska jag jobba lite innan lunchen. Hörs!

Juldagen

God morgon! Vilken julafton vi haft, började med en promenad till Varvet för att hämta bilen som vi lämnat där efter torsdagens lilla julafton med nåt vinglas o julemys. Sedan hem en snabbis och packa med alla klappar o kläder vi skulle ha med oss. Sen åkte vi ut till Rutvik, åt blöta och drack kaffe, fixa iordning oss och sen blev de glögg o så kom tomten på besök! Efter julklappsutdelningen full fart till mormor o morfar för julmiddag och så kom tomten igen! Haha Milan fatta direkt att det var morfar som var tomte :) Sen åkte vi hem och öppnade en vinflaska och Rambo fick öppna sina julklappar o tror ni han älskade dom lite eller? Han slocknade i soffan efter en timma och jag strax därefter. Idag är det jobb som gäller fram till 17, verkar inte bli så mycket att göra, 4 samtal på 1h, känns som värt att sitta här idag för 2000 spänn ;) Ikväll får vi se vad som händer, utgång planerad iaf =) Imorgon ska vi ju till AllStar o äta mat. Blir jobb många dagar i sträck nu, inte ledig förrän på söndag nästa vecka. Blir fet lön i januari =) Och så har jag fått fast anställning from 1:a januari, hur skönt som helst. Just nu går jag mest bara omkring o tänker på husbygget. Ska bli så jäkla kul! Så tråkigt att det fortfarande är så långt borta men de ska bli stört roligt! Nu ska jag vila fingrarna litegrann så jag orkar jobba när de väl ringer in haha. Ha en fortsatt trevlig julhelg!

Tomorrow´s christmas day!

Och jag finner ingen julkänsla what so ever i år, än. Förhoppningsvis får jag lite ikväll då vi ska fira lilla julafton. Och förhoppningsvis får jag ATK så jag kan gå hem tidigare ikväll än 20:00. Missar ju hela tillställningen. Nåväl det är inte så mycket att göra åt saken, men varför får jag alla dåliga pass JUST de dagar som man vill ha bra pass? Snart blir de kycklingsallad till middag, smaskens, hade gärna ätit nå varmt o gott faktiskt. Sitter me en kopp tela-kaffe, smakar som ingenting... Längtar till huset då ska vi ha en riktig espressobryggare. Ja just ja, har inte skrivit de här, till sommaren ska vi bygga hus :) Blir ett enplanshus 135 kvadrat, 4,30 i takhöjd, ute i Rutvik, älskar det redan! Längtar så tills vi får börja bygga, vill sätta igång nu nu nu :)

Sprang just ner o hämtade Linus julklapp som jag tänkte ge honom imorgon bitti. Vi tänkte julmysa lite hemma först på morgonen innan vi åker till Rutvik och sedan på kvällen ska vi till mormor o morfar. Rambo har L åkt med till Rutvik redan em. Så han inte ska behöva vara hemma själv ikväll. Längtar så till imorgon, kanske därför tiden går så jäkla sakta. Som när man var liten...

Bäst jag sätter igång o jobbar så köerna försvinner så jag får åka hem tidigare.
Och jag säger väl GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! redan idag eftersom jag inte lär skriva nåt här under julen. Och för er nyfikina, såhär kommer vårt hus se ut ;) Merry X-mas!


Lucia

Vart har allt julemys försvunnit? Har inte sett en enda Lucia idag och har ändå varit vaken sen kl 8. Tycker julen är jättemysig men det är inte som när man var liten, för då var det ännu mysigare. Jag tror jag skulle behöva julpynta mer här hemma för att få den där riktiga julkänslan. Men nu måste pengarna sparas så det blir nog inget julpynt förrän nästa jul. Snart ska jag iväg till jobbet. Tänkte bara slänga in lite bilder som lovat (dock lite sent kanske men jag lägger ju iaf in dom). Tisdag kommer Frida och det ska bli så härligt att få träffa alla goingar under jul!! Nå some pics då:

    
 


Söndag...

Lite sliten sen gårdagen men en mycket trevlig kväll med gott sällskap och god mat :) Skönt att man bara drack något glas vin till maten och sen la ner eftersom att man jobbar idag. Har massa bilder på kameran som jag måste lägga upp sen men känner jag mig själv väl så lär det dröja innan de kmmer upp några bilder här. Ska verkligen försöka lägga upp dem senare ikväll men vågar inte lova något. Har massa annat jag måste fixa med ikväll så vi får se om de hinns med. Jobb till 17 och sen lär de bli en tidig kväll för mig. Kanske en filmkväll me lite karra, har inte ätit nå godis alls i helgen! Så egentligen kanske man ska hålla sig borta, good luck!

Nu ska jag jobba vidare.


Suk

Då låg man hemma igen. Har knappt sovit i natt pga halsen, känns som att jag har en tennisboll i halsen, får lite panik att jag inte kan andas, huvva det är mycket obehagligt och låter knasigt när jag pratar. Less på att vara sjuk till o från. Kan jag inte bara bli helt och håller frisk, inte bara nästan frisk? Sitter o kollar massa roligt grejs till vår roliga sak som jag inte berättat till så många än. Är skitkul, skulle kunna sitta med detta hela dagarna. Kanske man ska satsa på det yrket ändå, det är ju skitkul och jobb hittar man nog alltid bara man vill de nog mycket :) Rambo ligger och sover vid balkongdörren och på tvn går de bara skitprogram. Är inte så mycket att göra åt saken, bara vila så halsen blir normal igen. I helgen är det jobb som gäller. Känner jag mig piggare imorgon blir det att knalla på stan o fixa sista julklapparna. Vore så skönt att bli färdig med det. Om drygt en vecka kommer Londonborna och syrran anländer om 2 veckor precis på dagen. Ska bli så mysigt med jul, det är det alltid, fastän de inte riktigt är samma sak som när man var liten och knappt kunde sova natten mot julafton. Altid så mysigt hela släkten samlad och man äter go mat och gott fika och får surra massa och öppna julklappar o allt va de innebär.

Nu ska jag slänga mig i soffan och sova en timma.
Ciao!


Tjohopp!

Det är mycket som händer just nu och mycket jag vill berätta men ska hålla inne på det lite till tills allt är 100. Så kul de ska bli! Jag är den lyckligaste människan i hela världen känns det som! Haha kul att gör alla nyfikna ;)

Sitter på jobbet nu och vart lite less, bara jobbiga kunder som ringer in idag, massa strulärenden, inte alls så roligt, speciellt då man bara vill hem. Snart är det teamfika iaf det är ju kul :) Fast blir väl inge fika bara kaffe, som för övrigt man är ganska less på. Hade suttit fint med en go latte från Waynes, men de får bli en annan gång, kanske på fredag för då blir de julklappsshopping. Har fått ihop 3 julklappar än så länge, mamma, Linus och Alicia. Har några kvar så att säga.

Nä nu ska jag ta ett till samtal innan fikat. Hoppas ja får sälja nåt haha. Pusstja!


RSS 2.0