< Till bloggens startsida

Jobbhelg

God förmiddag! Jobbar hela helgen, känns som att jag jobbhat jättemånga helger nu på slutet, vilket jag kanske har för jag jobbade ju jättemycket under jul och nyår. Men är som vanligt ganska segt att jobba helg. Hade hellre jobbat två lördagar eller söndagar än en lördag söndag samma helg, hade som kännts lättare på ett sätt. Har admin nu och itne så mycket att göra så passar på att blogga lite jag som ju blivit så duktig på det :) Efter jobbet kommer L och hämtar mig och så åker vi till Burströmsvägen för lite middag och kalas eftersom Stig fyller 49år. Nästa år är det tänkt att vi ska åka med familjen till Thailand eller Kanarieöarna 2 veckor när Stickan fyller 50, hoppas bara det blir av. Vore skönt efter allt husbygge med lite sol, bad och värme, speciellt när hela vår semester kommer gå åt till husbygget. Var ju ledig igår så jag o mammsen var tills torheden o köpte en liten present till Stig sen var vi och kollade lite badrum och tapeter. Men badrumsmöbler har vi nog hittat redan på importlagret.com, jättebra och BILLIG sida med massa badrumsartiklar. Har även spanat in ett bubbelbad där för endast 17 000kr. Men tror ändå att det blir att vänta med att installera den, känns inte som att det är något krav att vi måste ha den då vi flyttar in, den kan komma senasre. Pengarna måste ju först och främst gå till det viktigaste. Ska väl försöka lägga ut bilen nu ochså så vi kan köpa oss två begagnade istället, de behövs ju nu eftersom att vi båda måste ta bilen till jobbet. Räcker ju med att köpa en nu och så en lite senare innan vi flyttar ut. Räcker tom att byta ut den här i början av sommaren, så kanske vi väntar ett tag med att sälja den, gilla rju vår lilla racerbil så mycket :) Kommer ju sakna den... Tänk om vi skulle behålla den, o köpa en till jättebillig jävel istället, bara den rullar så :) Nu ska ja hämta kaffe, är så kaffesugen, synd bara att kaffet här smakar piss... See u later alligator!


Gaaaalen!

Fyfan vad less jag kan bli, vissa människor är så jävla tröga i deras små huvuden så det finns inte. Simplaste grejen fattar dom inte ens efter 20 minuters diskussion, jag säger då det... Nu ska jag lugna ner mig, inget blir ju bättre av att man irriterar upp sig. Snart ska jag och träna, core-pass i 45 minuter, smaskigt ;) Lär ha träningsvärk så det bara sjunger om det imorgon. Men man är ju ledig! :) Får se vad man hittar på, blir väl en långis med Rambo, lite träning och försöka titta lite tapeter o få inspiration till huset. Nu är det bara urloggning kvar här på jobbet sen styr jag kosen direkt till gymmet. Har varit ute och gått mycket nu i veckan och nu ska jag ta tag i gymmandet så man knallar dig iaf 3-4 gånger i veckan. Onyttigheter kommer jag aldrig kunna hålla mig undan så det är ngo ingen idé att ens försöka, men man kan ju hålla nere lite på det, kanske bara äta det en gång i veckan och itne lika mycket fest :P Nä nu ska jag dra. Ses på gymmet!

En vanlig onsdagskväll...

På Telia. Jobbar till 21:15 ikväll. Ska inte klaga, det är det senaste man jobbar till här på Telia, fast det känns alltid skönt att komma hem strax innan fem, man har blivit alldeles för kräsen. Har precis hämtat mig en kopp te att ladda med inför de röda köerna som jag snart ska ta hand om. På fredag är jag ledig :) Rambo mår bra igen :) Blir ett kort inlägg. Men huvva vad jag vill shoppa! Aja bäst ja slutar innan jag råkar klicka hem nåt från Nelly. Hörs!


Sold!

Sådärja nu var läggan såld 790 000:-. Blir spännande att se när köparen vill flytta in, hoppas så sent som möjligt så vi kan bo kvar där medans vi bygger huset, men man kan inte få allt. Har en lägenhet på Malmudden för 4200:- i månaden som vi får bo i annars, de duger ju, man måste ju ha tak över huvudet åtminstone. Usch vad jag börjar längta, om bara bygglovet kunde godkännas nuuu. Blir nog först i mars vi drar ner till Borlänge eftersom de blivit lite väntan på allt nu för att vi varit så långsamma med att lämna in bygglovet. Nu ska de få fart iaf. Ska gå på fredag och kolla golv o tapeter för att få lite inspiration, o klinker o kakel. Bra att börja i tid så man hinner ändra sig några gånger ;) Nä nu ska jag jobba lite sista halvtimman, förhoppningsvis blir det träning ikväll, om inte annat långprommis me Rambo. Herrå!


Nu händer det grejer!

Det slog mig precis, 3,5 månader kvar tills vi börjar gräva. Det är för tusan ingenting alls. Bygglovet ska godkännas och hit och dit innan vi kan börja, läggan ska säljas och vi ska flytta ut ur den, städa och flytta till en tillfällig lägenhet. Vi har ju att göra som sagt. Mycket mycket och så ska man hinna med att jobba 8h 5 dagar i veckan och förhoppningsvis lite extra också så vi kan spara massa pengar. Har fått ihop en stadig grund iaf, hoppas jag kan fortsätta spara i samma takr, men det trorjag, om inte ännu mera. Så blir att leva snålt nu fram tills huset är klart, men det är det värt! Det enda bekymmer vi har just nu är att vi inte riktigt vet vem som ska bygga det, vi kan ju inte göra ALLT själva. Nåja, vi har någon på g här som verkar lovande så hoppas de spikas snart.

Glömde lunchen hemma. Eller lunch och lunch, har inte "lunch" förrän halv fyra, jättelänge kvar. Har endast ätit lite gröt på morgonen. Ska gå o kolla om de finns någon frukt kvar till mig här på jobbet. Och kanske ska sätta igång och jobba också, så man får in lite bonus, de är väl bäst. Hörs sen!

Skön vecka!

Vilken skön vecka jag haft, bara jobbat 3 av 7 dagar, var ledig igår och är ledig hela helgen. Känns inte allt jobbigt att sitta på jobbet idag och förövrigt är det jättelungt, 5 samtal sen jag kom hit för en timma sen. Igår hade vi en riktigt slappardag. Vi var väl båda lite bakis se onsdagskvällen och låg bara i soffan o kolla film heela dagen. Rätt skönt med en sån dag emellanåt. Tvättade våra feta tvätthögar som har legat utspritt i läganheten ett bra tag också, de va skönt att få det gjort. Kom på att jag måste köpa mig en systemkamera. Tror jag skulle ta fler foton ifall jag hade en bättre kamera. Ska önska mig en sån i present och inget annat. Vore kul att ha till husbygget också. Känner mig verkligen slutkört efter allt jobb under julen, är så otroligt skönt att få vara lite ledig nu i helgen. Ska inte gå ut och festa nåt, bara vara hemma med L o R, äta god mat, träna, promenera, gå på isen och grilla korv, äta palt hos mamma på söndag, kanske gå på bio, städa undan julgrejorna, ja det finns ju massor att göra. Däremot känner jag på mig att helgen kommer gå så himla fort och sen är det ny arbetsvecka igen, men man får försöka att inte tänka på det. Till veckan tar vi tag i husbygget igen. Har varit lite segt nu under julen med det. Ska fixa bygglov, kvalitetsansvarig och åka ner till Borlänge för att rita kök mm. Ska bli askul :) 

Nu har jag snart rast, ska gå på Kondis o köpa en macka, hann inte med frukosten i morse. Plus att bilen hade frusit igen så jag fick klättra över från passagerarsidan för att ta mig till förarsätet. Lite roligt det måste ha sett ut i vår lilla bil. Har lite ångest då jag tänker på allt sparande och att man inte kommer kunna unna sig såna saker som man kanske vill. Men jag får söksöka hålla inne på allt onödigt och bara lägga pengar på det verkligen nödvändigaste. Kläder, utgångar, godis, skor mm får vänta helt enkelt, känns lätt värt de. En kopp kaffe på de här då!  


Trettondagsafton...

...firas med helstekt oxfilé, pommes frites, hemmagjort beasås o fetaostsallad. Till efterrätt friterade bananer o glass, mumma! Och självklart härligt sällskap! Sitter på jobbet nu til kl 17. Träningen igår gick inge vidare, började må illa o ont i huvudet, så satt mest o kolla på när linus tränade. Har hittat en bild på hur jag vill att badrummet i huset ska se ut :D fast tänkte inte lägga upp den här, lite måste manju hålla hemligt, de är ju som halva grejen ;) Nu ska jag fortsäta jobba så jag får mycket stålar. De behöva eftersom vi sparat på vartenda öre vi kan. Ha en bra trettondagsafton!

Home..

Hemma från jobbet idag igen. Vaknade i morse och tror jag hade feber. Hittade däremot ingen febertermometer men har legat vaken inatt och svettats/frusit om vartannat. Är jätteförkyld och helt slut.. Inge roligt alls. Kan man inte bara få vara helt frisk nån gång? Igår var Frida förbi o vi åt kex o ost o såg på beck - levande begravd, asbra! Idag blir det inte många knop. Har varit ut med Rambo i en halvtimma iaf. Skönt att det inte är så förbenat kallt idag. Gjorde mig lite äggröra och en rostad macka med falukorv och ett glas juice till frukost, mumma! Blir väl ingen träning idag antar jag. Får se till att inte trycka i mig massa onödig mat istället så får jag ta träningen då jag blivit frisk. 

Snart ska vi lämna in bygglovet till huset. Måste bara hitta en kvalitétsansvarig, vart hittar man en sådan i Luleå? Ska kolla runt lite. Är så stört sugen på att börja bygga redan nu, men den som väntar på nåt gott ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan, hoppas jag hittar nåt bra att se på tv, vi har ju typ alla kanaler så nåt borde ju va bra. Ciao! 

RSS 2.0