< Till bloggens startsida

Hur ska detta gå?

Ja man börjar ju undra nu hur det ska gå med flytten egentligen. Badrummer och hall och tvättstuga tror jag inte kommer vara klara förrän slutet på nästa vecka och vi har lägenheten bara till på måndag? Måste flytta ut därifrån men frågan är om det går att bo i huset utan detta i några dagar? Är ju så stökigt i hallen så man vill knappt gå in där just nu. Får se hur vi löser detta. Eventuellt får vi bo hos någon annan i några dagar. Hellre det nästan än att bo mitt i bygget utan toa. Får se hur vi göra.

Idag jobbar jag 09:00-21:15 och börjar igen imorgon 07:45 och mitt på dagen åker vi med jobbet till Storforsen och kommer hem lördag vid 14-tiden. Känns aningen stressigt.

Har fått massa flyttkartonger från mammas jobb så ikväll/inatt ska jag försöka packa sånt som vi inte kommer behöva använda.

En bekant till mig ska ha ett home-party för www.zbh.se kolla in deras inredningsprylar, så fina. Vill beställa allt dom har :) Men är lite ont om pengar till just sånt just nu men jag ska försöka övertala min kära sambo att kanske köpa någonting i alla fall. Kan verkligen tänka mig att pryda många rum i huset med massa snygga ljusstakar och deras vinglas är ju bara för snygga!



Badrum

Här kommer lite badrumsbilder från igårkväll, blir mer spännande och se hur långt han hunnit idag :)

   

Är kanske inte de bästa bilderna men det är nånting iaf :)

 

Ny kamera tack!

Jag måste verkligen köpa mig en systemkamera. Visst blir bilderna okej med telefonen men skulle verkligen vilja ha en jättebra kamera som sköter sig själv. Har varit lite dålig på att ta bilder på husbygget kan jag känna men tro mig det finns många bilder i telefonen, kanske mest är dålig på att föra över dem till datorn. Ska lägga upp nån bildbomb här nån dag när jag har tid, vilket jag just nu har väldigt lite av eftersom vi börjar flytta in till helgen. Har lägenheten till på måndag så blir att flytta in fast inte allt är helt hundra procent färdigt men ser inte det som något hinder alls, jag längtar bara tills vi får sova i vårt stora nya sovrum istället för denna mini lägenheten. Kaklet har börjat komma på plats i badrummet, L var ut och kollade läget efter jobbet, själv jobbar man kväll så får se det först imorgon, blir i och för sig lite roligare för då lär det ha hänt mer.

Fick nån fråga angående blomman i förra inlägget, jag googlade efter blå blomma och till slut hittade jag en bild på den. Det finns mer bilder på den och andra mycket snygga fototapeter på www.dinafototapeter.se 

Lampan vi bestämt oss för att köpa (när vi sparat ihop pengar till den eftersom den kostar flera tusenlappar) hittar ni här www.sectodesign.fi

Imorgon ska vi på sängjakt. Sängen från Mio hade de inte inne varken i Boden eller Öjebyn så vi ska åka runt till andra butiker och kolla, annars får vi skaffa oss nå tillfälliga sängben och lägga en beställning på sängen. Leveranstiden var 3-4 veckor eftersom sängen skickas från Danmark. Får se hur de blir.

Nu ska jag knalla hem till L och Rambo och slänga mig i sängen på direkten, är så otroligt trött trots att jag sov hela 12 timmar inatt. Ha en toppenvecka, får se när jag hininer slänga in ett inlägg igen, kanske blir först när vi är husbor ;)


BIG tavla

Kanske man skulle göra denna fina blomma som en jättestor tavla och hänga i hallen?



Tror den skulle passa utmärkt där. Idag är det lite jobb kvar sen iväg och handla och göra sig nå mat och så iväg och träffa Jill och Sofie. I helgen ska vi fixa vattnet, ska bli otroligt skönt att ha rinnande vatten i huset och slippa fylla hinkar med vatten hos grannen. Nästa helg bär flyttlasset så i veckan kommer vi ligga i med golvläggningen i vardagsrummet och förhoppningsvis har de hunnit klart med badrummet. Ska bli så skönt att lämna vår 25 kvadrat "stora" lägenhet. Kommer kännas som att bo i ett palats. Sängram är det första vi kommer inhandla för vi vill ju inte lägga madrasserna direkt på nylagda golvet. Tror det blir den här från Mio.


Åh nu längtar jag tills jag ska gå och lägga mig helt plötsligt och trött vart jag. Dags för en kopp kaffe med Erwi45!

Härlig måndagskväll

Igår var det en lugn och härlig måndagskväll. Efter jobbet åkte vi och kollade nån lampa som vi spanat in, skitsnygg men dyr, får önska oss i inflyttningspresent elelr julklapp kanske.



Skitsnygga iaf, fanns även fönsterlampor och vägglampor. Tillbaka till måndagskvällen, gjorde middag och låg o slappa framför tv:n hela kvällen.

De hade inte hunnit börja med badrummet ännu så får hoppas de hunnit med lite idag, ska bli så spännande att se :)

Godislöfte?

Vad har jag gett mig in på? Idag startar mitt godislöfte som sträcker sig tom 1:a december. Inget, godis, chips, popcorn, slisk och slask, hur ska det gå? De som känner mig vet mycket väl att jag nästan lever enbart för detta haha. Nå det är 1½ månad och jag ska banne mig klara det, sådeså!

I lördags var det 40 och 67års kalas med massa god mat och goa tårtor. Har fått äta mig less på det i alla fall. Mycket trevlig tillställning. Känns skönt att snart kommer man ha mer ledig tid till att kunna umgås med släkt och vänner. Sen i maj har man ju inte haft någon fritid alls nästan. Några dagar nån gång då och då men det är verkligen inte ofta. Igår (söndag) var det toppenväder och vi var ute i Rutvik hela dagen och förde undan massa skräf och spill från tomten så nu är det rensat och fint där i alla fall. Skönt att ha det gjort nu innan snön kommer. Idag har Nåiden börjat med badrummet. Blir spännande att se resultatet med det är väl först nästa vecka kan jag tänka mig som det är helt klart. Har faktiskt ingen aning om hur lång tid det kan ta? Ska bli kul att installera alla badrumsmöbler oxå. Så fort de lagt i hallen och tvättstugan ska vi lägga det sista golvet i vardagsrummet. Lär ta sin tid bara det för det är ju inte direkt litet. 31:a oktiber ska vi vara ute ur lägenheten ju så egentligen är det bara att börja packa så man inte står där sista dagen med världens panik. Man kan redan nu ta över lite grejer till huset som vi inte använder nåt egentligen. Det är ju bara 2 veckor kvar!

Tiden går så fort. Nu ska jag hem till lille Rambo och äta lunch :)






Fredag :)

Så skönt med fredag. Jobbar kväll till 20:30 men det känns inte så farligt alls, Linus ska ändå på fest ikväll så kommer vara ensam hemma, tur man har Rambo :) Huset har vi inte varit så mycket i under veckan. Nu i helgen ska vi försöka lägga klinker i hall och tvätt, får se hur mycket som hinns med. Min moster fyller 40 år imorgon då blir det kalas kvällen lång. Har faktiskt inte så mycket att skriva. Det har inte hänt nå mycket alls i veckan så. Bara jobbat och slöat. Blir en gottehelg ihelgen i alla fall för på måndag ingår jag ett godislöfte och ska hålla mig till 1a december (lycka till mig själv). Nå det var väl det...

Semestern är över

Då var man tillbaka i vardagen. Känns inte så farligt alls. Självklart hade jag gärna varit mer ledig, men var dag är ju en dag närmare inflytt. Lägenheten måste vi vara ute ur den 31:a oktober och då kommer huset vara klart. Enda paniken just nu är vårt badrum som vi måste hitta någon som vill göra åt oss, sätta klinker och kakel dvs. Har varit förbi några gubbar förra veckan och vi skulle få nå prisförslag nu i veckan av dem. Kan tänka mig att det tar ett tag att göra badrummet när det är så stort och så högt i tak. Men vi har sagt som så att skulle det nu inte vara helt färdigt när vi måste flytta så får vi gå på toa och duscha hos grannarna på andra sidan vägen :) Så det löser sig alltid. Frågan är nu när man vågar boka tid för slutbesiktning?

Jag har inte tid att skriva så mycket just nu eftersom jag sitter på jobbet. Har precis ätit korvstroganoff till lunch, mums! Men jag har åtminstone lite bilder att visa. Gästrummet är klart, sovrummet med blå-tapeten är färdigt, köket är klart (dock inte på bilden, där saknas lite handtag osv) och en rätt dålig bild på vår utebelysning (som ska utökas så de blir fler lampor senare). Ha det bra så länge!

   




RSS 2.0