< Till bloggens startsida

Glad Påsk :)

Glad påsk på er alla! Vilket underbart väder vi verkar få hela helgen. Synd att man jobbar lördag och söndag, men det är bra betalt och man hinner hitta på massa kul på kvällarna.. Imorgon kväll ska vi antingen vara ute i Lulnäset och basta och grilla eller så blir det i Rutvik, får se. Ska iaf bli trevligt :) Ikväll efter jobbet blir det påskmiddag hos mormor och morfar. Moster och kusin åker hem till London imorgon så man får passa på att umgås med dem ikväll, man vet aldrig när man ser dem nästa gång.



Igårkväll var det påskmiddag ute i Rutvik. Blev grillad lammstek och rostade rotsaker, mums!

Det är helt otroligt hur mycket snö som har tinat bort där ute. Är inge snö alls kvar på tomten våran vilket är jättebra eftersom de kommer och börjar gräva snart. Jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt. Tyckte det var nyss vi bestämde oss för huset och nu ska vi typ börja bygga, helt ofattbart!

Jag har tänkt lägga upp bilder på vår planlösning men det har inte blivit av ännu och lär inte bli heller förrän kanske på måndag eller så.

Nu ska jag jobba vidare, har jätteont i halsen så det är skönt att det inte ringer så mycket iaf. Ha en härlig påskhelg!!

S

Kommentarer
sofie

Glad påsk på dig gumman! låter hur härligt som helst de där!! avis :) så söt liten pippi du hittat !:D



ha de bra! Pussss

2011-04-23 @ 13:35:09
URL: http://ellasofie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0