< Till bloggens startsida

Vitt blir det

Ja jag tror faktiskt jag har bestämt mig för vitt golv. Ska bara på Linus att samtycka men jag tror han också gillar det. Finns många otroligt fina valnötsgolv också men jag tror det blir mer ljus och rymt i huset med vitt golv plus att man nog inte ser all smuts och alla vita hundhår lika lätt på det vita. Förhoppningsvis bleks inte det vita golvet heller lika mycket av solen. Med tanke på de höga fönstrena som kommer ligga på solsida hela dagen så är det nog inte bara ett ursnyggt utan även ett smart val. I love it! Gäller bara att hitta ett hyffsat billigt, de jag kollat på ligger mellan 800-1000kr/kvadratmeter vilket känns lite väl mycket. Ska nog kunna hitta ett billigare alternativ. Något annat jag också har "bestämt" mig för kakel och klinker i badrummet. Måste bara hitta det hos någon återförsäljare. Ska inte avslöja för mycket :)

Nu är det några timmars jobb kvar sen är det helg. Ikväll åker vi till Ylva och Stefan och grillar och imorgon på valborg blir det att vara ute i rutvik :) Ha en trevlig helg!

Vittad ask
Ask New England Plank mattlackad 123828


Glad Påsk :)

Glad påsk på er alla! Vilket underbart väder vi verkar få hela helgen. Synd att man jobbar lördag och söndag, men det är bra betalt och man hinner hitta på massa kul på kvällarna.. Imorgon kväll ska vi antingen vara ute i Lulnäset och basta och grilla eller så blir det i Rutvik, får se. Ska iaf bli trevligt :) Ikväll efter jobbet blir det påskmiddag hos mormor och morfar. Moster och kusin åker hem till London imorgon så man får passa på att umgås med dem ikväll, man vet aldrig när man ser dem nästa gång.



Igårkväll var det påskmiddag ute i Rutvik. Blev grillad lammstek och rostade rotsaker, mums!

Det är helt otroligt hur mycket snö som har tinat bort där ute. Är inge snö alls kvar på tomten våran vilket är jättebra eftersom de kommer och börjar gräva snart. Jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt. Tyckte det var nyss vi bestämde oss för huset och nu ska vi typ börja bygga, helt ofattbart!

Jag har tänkt lägga upp bilder på vår planlösning men det har inte blivit av ännu och lär inte bli heller förrän kanske på måndag eller så.

Nu ska jag jobba vidare, har jätteont i halsen så det är skönt att det inte ringer så mycket iaf. Ha en härlig påskhelg!!

S

Träning

På tal om träning så kom jag på att jag ska länka till min otroligt duktiga storasyster som tränar och tävlar i fitness. Hoppas hon ej blir sur nu, är ju roligt när många läser ens blogg :) http://sandra-lind.blogspot.com/
Där skriver hon en massa om träning och musik och allt möjligt :)



Så tråkigt bara att hon bor i Stockholm och ej i Luleå, blir så sällan man träffas men ska försöka få upp henne så hon kan bygga lite hus med oss ;)


Finally!

Äntligen har jag hittat en trådback eller vad man ska kalla de, rullvagn. Har letat och letat efter en att ha på toaletten till alla våra toalettartiklar som just nu ligger i ica-kassar på govlet. Var inne på Åhlens hemsida och se va ja hitta :) Överlycklig, blir att gå förbi Åhlens direkt efter jobbet på torsdag när lönen kommit! Kanske skulle ha passat på att köpa denna färgglada kudde också, några till vardagsrumssoffan ahde varit snyggt, men de känns som att det rä bättre att vänta med sånt tills vi iaf fått in möblerna i huset, men den var mycket fin.




Massage

God morgon på er! Två timmar har jag redan hunnit sitta på jobbet. Vi körde förbi statoil på ägen till jobbet och köpte oss ltie frukost eftersom vi inte hade någon hemma, blev en macka och en drickyoghurt. Bra med lite mat som start på dagen, man blir mycket piggare och trevligare än om man inte äter frukost. Idag är det jobb till 16:30 sen blir det att gymma ikväll också. Imorgon är jag helt ledig och då ska jag få helkroppsmassage av Ann-Helen. Hon håller kurser i taktil-massage, det är vekligen avkopplande, passar utmärkt nu innan allt husbygge drar igång ordentligt för då lär man inte slappna av på länge. De har då lovat sol hela veckan och kring 7-8 plusgrader på dagarna. Snön är snart ett minne blott, nästan bara is kvar här och nån snöhög här och där. Rambo är precis likadan som förra året, han går och letar efter små snöhögar där han kan rulla runt och kissa o bajsa hehe. Nä en kopp kaffe skulle sitta bra tror jag. Ha en bra dag kära vänner!

Mer inspiration


2 weeks!

Nu är det exakt två veckor kvar tills vi tar första spadtaget! Är så förväntansfull men måste ändå erkänna att jag längtar nästan mer tills själva byggsatsen kommer i juni.

Nu är det jobb måndag tisdag, ledig onsdag, jobb torsdag, ledig fredag, jobb lördag och söndag ledig måndag sen är allt som vanligt igen. Blir ltie extraknäck här under påskhelgen de kan jag behöva eftersom jag var borta från jobbet en hel vecka i mars.

Jag längtar till värmen! Alla åker utomlands, jag vill oxå! Men det blir väl min tur till slut. Ska se till att vi har nånstans att bo innan :) Hoppas ni alla får en trevlig vecka!


My love <3

Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv man att en blind man såg en förlamad kvinna gå på vatten.

Spring time!

Nu är våren här! Snön är snart borta och man har sopat upp grus från vägar, solen skiner nästan varje dag och man har sån där bra känsla i kroppen när sommaren närmar sig. Visst gillar jag vintern, mörkt och mysigt där kring jul och rikigt fina dagar i mars men vintern är tyvärr något för lång här uppe i Norrland. Å andra sidan är de mycket roligare att åka utomlands när man varit i denna kyla men för mig hade det då inte gjort något om sommaren varit längre. Nu börjar man fundera vart vi ska åka och resa efter att huset är klart. Vann ju 5000kr i resecheckar i en tävling som vi hade på jobbet :) Dessa ska vi spendera, helst nu, men det är omöjligt. Förmodligen först om ett år men jag längtar redan! Dubai är ett alternativ som jag håller starkt för. Linus har börjat prata om att åka till Prag, vilket låter jättekul, men ett varmt land är ändå ett varmt land. Kan ju vara varmt där också men det är ingen riktig solsemester. Nå vi får se, lär ju hinna kolla in många ställen innan de väl blir av.

Nu är de nära med husbygget. Den andra maj börjas det med grunden. Jag är jättesugen på att börja kolla klinker, kakel, golv o tapeter och jag tror att det är bra att vara ute i god tid annars står man där och bara plockar nånting för att man måste. Så jag ska försöka ta mig till lite ställen och titta runt. Förhoppningsvis hittar man mycket på samma ställen, skulle kännas bra att ha ett ställe dit man kan vända sig lätt om de skulle hända nåt och man snabbt måste ha tag i saker. Vet då ett ställe dit jag inte ska gå och kolla iaf. Det misstaget gjorde vi när vi renoverade lägenheten och de gör jag inte om ska jag säga. Får man typ 10 chanser på sig att rätta till de som blivit fel men man gör inte det och det blir bara mer fel så får man stå sitt kast. Nämner inga namn.

Ikväll blir det födelsedagsfirande eftersom mamma fyllde år i fredags och nu ska jag ta på mig skorna och knalla iväg till Max och köpa mig ett minimål, chili-cheese och sourcream pepperdip, mums mums :)

Oslo

Då var man hemma i kylan igen. Nä inte är det jättekallt faktiskt, igår var det tom soligt och väldigt skönt :) Men betydligt kallare här än i Oslo. Vi hade väl runt en 15 grader och sol hela helgen, så härligt! Hann med rätt mycket på de tre dagarna. Lite shopping, lekte turist och kollade in slottet och Aker Brygge, verkligen jättemysig plats i Oslo, som i utlandet, alltså typ medelhavet. Massa go mat och goa drinkar och nån tur på krogen och ett ölbryggeri. Och de bästa av allt var ju att jag fick göra allt de här med underbara Sofie! Oj justja glömde tatueringen ;) Det kommer massa bilder här nedanför. Jag hade som sagt en superhelg! Synd att den tog slut så fort bara...

Imorgon blir det massage hos Ann-Helen och därefter tvätta massa här hemma. Kanske åker förbi Burströmskan och hälsar på. Får ju passa på medan Milan är här också. Fredag fyller mammsen år men blir kalas först på söndag. Msåte köpa en liten present till henne, tror jag vet vad jag ska köpa :)

Nå här kommer bilderna, nu ska jag göra frunch. Herå!

          

On my way! Oslo here i come. Ska bli så ku...

On my way! Oslo here i come. Ska bli så kul att få träffa sofie och se hur hon bor och har det. Det enda som är lite jobbigt är själva flygresan, inte kul men men. Kl 16 bli det tatuering :) ses på söndagkväll Sverige!


Inspiration till tusen


1

Den bästa inspirationen får jag från dessa två gudomliga tidningar som tittar in i brevlådan 1 gång i månaden. Man blir så inspirerad! Jag blir även mer och mer sugen att läsa till inredningsarkitekt. Det är väl det jag är inne på just nu. Men först ska vi bygga huset och när det är klart blir det att sätta igång och plugga. Tänk er att ha en egen inredningstidning? Det hade varit nåt, någon som är på? :)

Ny design Jag måste fixa till designen på ...

Ny design Jag måste fixa till designen på min blogg men jag är så otroligt dålig på det, vet inte hur allt funkar så det tar flera timmar att fixa. Kods har jag massa tid nu. Springer fram och tillbaka till tvättstugan, segt. Har plockat fram resväskan också och börjat packa lite smått. På måndag drar det igång med huset igen då ska jag blogga mer!


Dagens inredning


Nya favvofärgerna!

Miss

Blev nån miss där i inlägget jag skrev igårkväll ser jag, halva försvann, jäkla mobilbloggande alltså haha. Jag har precis varit hem på lunchen och slängt i mig lite lasagne som jag tillagade igårkväll. Har matbackar för hela veckan :D Inte så kul att stå och laga mat åt sig själv precis. Rambo vart jätteglad när jag kom hem och jätteledsen när jag åkte igen. Han ställer sig och tittar med ledsna ögon och bakåtvickade öron "matte åk inte snälla", usch man får lika dåligt samvete varje gång.

I Luleå regnar det för fullt. Jag både gillar och gillar inte det. Det är ju positivt att det är varmt och regnet gör ju att snön försvinner lite fortare, men det är inte lika kul att tvätta hunden varje gång man varit ut (han är ju ändå kritvit) och själv blir man ju nersölad av dynga när man slaskar runt i pölar och snöslask. Nå ju fortare snön försvinner desto bättre!

Efter jobbet idag åker jag direkt hem, hämtar hunden sen iväg till mormor och morfar. Blir tydligen massa småplock och gottesaker, garanterat tårta mums =) På tal om tårta så var jag och tränade igår, körde lite uppvärmning och sen körde jag ben, fyfan vad träningsvärk. Måste ha varit månader sedan jag tränade benen vilket nog inte är så bra med tanke på knät mitt. Så ska börja köra de oftare, man måste ju tänka på framtiden lite, ju mer man håller igång de desto längre tror jag man klarar sig utan problem och smärta.

Nu ska jag återgå till jobb som vanligt. På to-do-listan idag har jag ringa däckia, ringa utsättare och egentligen köpa massa presenter till folk men de kommer jag inte hinna de vet jag så lika bra att skjuta upp de till imorgon. Herå!

Efter en fartfylld dag med hundkurs och en...

Efter en fartfylld dag med hundkurs och en sväng till storheden för att köpa en present till mormor som fyller 65 imorgon ligger jag nu i soffan med Rambo och ser på brudens bäste man på 3an. Har städat och donat hela kvällen så nu är de rent i lilläggan igen. Linus är i fjällen och det känns så tomt här hemma. Tur man har hunden iaf :) imorgon blir det jobb 7:45-16:30 och sen kalas hela kvällen. inget nytt på husfronten idag. Ska försöka f


God morgon! Har precis vinkat av Linus och...

img_8044 (MMS)

God morgon! Har precis vinkat av Linus och varit ute med Rambo och nu är jag på väg till gymmet för att köra ett hårt pass på löpbandet. Vår tvättmaskin och torktumlare kom i veckan så här har ni ett smakprov på de:) sista dagen på lydnadskursen idag och Milan ska följa storkusin Sofi på den :)


Inspirationskväll

Ursäkta den dåliga uppdateringen igår, men måste ju säga att jag är sjukt bra på att blogg nu jämfört med förr, eller hur? Igår hände inte så mycket, jobbade till halv sex och då gick jag på Inspirationskväll med Ann-Helen på www.studioznygg.se. En frisörsalong där de visade och tipsade massa om vårens kommande trender, gav tips om sminkning och styling och man fick bra rabatter på hår och smink-produkter. Fick med mig ett hårspray hem de fick räcka. Måste hålla i pengarna och känner mer för att kanske slösa lite i Oslo om något isf. På söndag drar Linus till fjällen, en hel vecka utan honom, bara jag och hunden och sen en sväng till Oslo, hur ska det gå?

Förresten det snöar här! Är så less på snö! Hur kan de snöa nu?

Nu kaffe. Skönt att man slutar 16:30 :)


RSS 2.0