< Till bloggens startsida

En helg för mig...

Ja så var det fredag igen. De flesta vaknar nog på fredagsmorgnarna och tänker "vad skönt med helg". För det mesta är det inte så för mig eftersom att jag typ jobbar alla helger. Inget ont menat med det, jag trivs jättebra på mina jobb, men i längden blir det lite segt att mest jobba helger då alla andra är lediga. Men man ska vara glad att man har ett jobb och jag är verkligen jätteglad över mina.

Linus gick in till stan för nån timma sen och skulle klippa sig och käka lunch med nån kompis. Själv stekte jag mig en omelett med kalkon, paprika, champinjoner och purjolök, kändes hyfsat nyttigt till frukost/lunch. Ikväll jobbar jag ju som sagt, 17-23. Hade visst bokats på lite ikväll så vi får säkert mycket att göra. Jaha, nu vill Rambo ut igen, var ute för 10 minuter sedan. Kanske börjar gå mot stan och möta upp Linus. Bara han inte får skjuts hem eller nåt. Resten av dagen blir bara att slappa och se lite The Vampire Diaries, en serie som jag och L började se igår kväll och den verkar faktiskt riktigt bra, vi fastnade då för den direkt! Nä nu måste jag springa ut me vovven. Trevlig helg ♥

Härliga dagar!

Ibland undrar man varför man bor här uppe i norr, men de senaste dagarna är nog ändå varför man stannar kvar här. Finns inget som gårupp emot en solig och härlig vinterdag, då man kan vara ute och ha de härligt, grilla korv, sitta och surra, njuta av att solen värmer en i ansiktet, åka skoter och mycket mycket mer :) Rambo älskar det oxå. I helgen har vi varit mycket ute i Rutvik och åkt skoter och grillat korv. Det har blivit många långpromenader med Rambo i detta härliga väder. Idag var det däremot lite kallare men solen skiner ju iaf. Ha fotat massa bilder under helgen och de senaste dagarna. Så ta en titt här nedanför och säg mig hur underbart är det inte? :)

        

Ny vecka...

Nu är det måndag och en ny vecka. Denna vecka skulle man kunna säga blir lite lugnare än förra. Då var det nämligen jobb måndag till lördag och vissa pass var riktigt tunga och det blev att jboba sent, men roligt var det! Dock har jag fått jätteont i knäet, kanske för att jag inte är van att röra på mig så mycket. Har knappt tränat sen jag slutade med basketen. Det är inget jag ångrar, men nu känner jag att det är dags att kanske ta tag i träningen igen. Har ju kort på Helex men de används knappt, kanske man borde gå dit ibland för att inte kasta alla 400 kronor i sjön varje månad. 

Så vart en lite promenad med Rambo mitt i inlägget. Träffade Svenne här nere sen och de fick springa och busa med varann så nu lär Rambo sova gott :) Passar bra för då hinner jag göra mig iordning nu i lugn och ro innan jag måste börja gå till jobbet sen i eftermiddag. Ska sätta igång medsamma. Ha en bra dag!

RSS 2.0