< Till bloggens startsida

Äntligen lite bilder :)

Här kommer en bild på Rambo från idag men med priserna från i lördags :)Här är några bilder från sovrummet, som ni ser så är taket färdigt där :)

  

Var förbi huset över lunchen för de kom nån leverans till oss som vi var så nyfikna på för vi hade ingen aning om vad det var. Tvättbänken har kommit. Vi tog standard tvättbänken som följde med i husleveransen då vi känner att den duger tills vidare. Tvättstugan är trots allt inte det viktigaste området och innan man vet presic hur man vill ha de så får den funka för oss helt enkelt.

Köksleveransen är också på g, spännande! Köket lämnar tillverkaren på fredan den 9e september så vi har de under nästa vecka. Garderboerna kommer också då. De får vi nog ställa upp på vindan så länge. 8 stora garderober är nog lite ivägen för målarna.

När man tänker efter på hur mycket vi gjort själva och hur långt vi hunnit så kan man inte riktigt fatta det. Grunden och stomresningen är det vi lejt bort. Samt el och VVS men i övrigt har vi gjort det mesta själva. Är så roligt nu när man börjar närma sig "slutet". Eller ja det finns väl inget slut i ett husbygge men slutet på denna fas kan man väl säga. Ska bli otroligt skönt att lämna den här mini lägenheten (25 kvadrat). Kommer kännas som att bo i ett slott! Nu ska man ju inte ta ut något i förväg men vi hoppas på att kunna flytta in i slutet på oktober/början på november och än så länge verkar vi kunna hålla den tidsplanen. Så vi håller tummarna nu att allt flyter på :)

Kommentarer
ylf

kul att det gick så bra för rambo i lördags,fint omdäme ju =) hade ju som sagt tänkt komma men efter o ha kört stef till kallax sju på morgonen åkte jag hem och..ja, jag somnade om till kl. 13... =) längtar till o få se huset live, är du ledig någon dag i veckan? o krya på dig! kram

2011-09-05 @ 15:55:55

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0