< Till bloggens startsida

Händelserik vecka och helg

Snacka om händelserik helg. Även veckan har varit händelserik då vi bott i Rutvik och hållit koll på bygget därute. Idag blir de klara med fyllnad så imorgon börjar de med själva grunden. Kul att se hur fort de går, nu är det bara 3 veckor kvar tills huset kommer! Helt ofattbart. Tillbaka till helgen då. Fredag kväll bestod av gott sällskap och grillning. Vi gjorde hemmagjorda hamburgare och de va så gott. Blev en repris av detta på lördag kväll. På dagen på lördag åkte vi ut till storheden för att kolla golv och lite möbler på EM där de hade utförsäljning, tror de ska stänga butiken här i stan. När vi hade varit på EM och precis kommit till byggmax ringde Linus pappa och då skulle vi hämta dem på flyget, vi hade fått för oss att de var halv tolv på kvällen men de var tydligen halv tolv på dagen. Så vi satte fart ut till Kallax flygplats och hämta dem och ut till Rutvik. Väl i Rutvik gick vi och tittade på tomten. Rambo satte sig en 10m från grusvägen medan vi stod på tomten och surrade om allt o inget. Då kommer det en bil körandes ganska fort, sen ser vi hur Rambo börjar springa med all fart mot bilen och vi ser inget pga en jättestor jordhög men vi hör hur han tjuter/skriker. Springer till hunden som kommer haltandes och är alldeles svart över höger tass, nos och öra, hunden har blivit överkörd! Paniken slår in, Linus ringer veterinären, de tyckte vi skulle komma in men de va veterinären i Öjebyn så jag ringde till djursjukhuset i Gammelstad. Vi satte oss direkt i bilen och körde i full fart till Gammelstad där en veterinär undersökte honom och vi röntgade mage, ryggrad och lungor för att se så han inte skulle ha några inre blödningar. Det visade sig att han inte hade det, inget brutet heller, han hade änglavakt :) Så skönt att höra att det inte var något allvarligt. Däremot haltade han rejält. Fick inga smärtstillande då det isf kan vara svårt att se ifall han börjar få ont någonstans. Vi fick åka hem och ta det riktigt lugnt. Hålla koll på andning, tandkött, kisseri o bajseri. Rambo har varit jättetrött sen olyckan i lördags och igårkväll spydde han flertalet gånger. Idag ser han mycket piggare ut igen, har bytt pass och börjar först 12:30 så jag kan vara hemma me honom. Linus kommer hem efter lunchen och tar över. Huvvaligen, den här helgen vart inte riktigt som man tänkt sig. Skönt att det verkar ha slutat gott iaf, men kan som inte riktigt sluta oroa mig förrän han helt o håller blivit sig själv.

Igår då så var vi på barnkalas. Alicia fyller hela 3år idag, grattis stortjejen!! Det bjöds på smörgåstårta och jordgubbstårta, så fick man se Emma och Mathias lägenhet, mycket fin :) Senare på kvällen tog vi oss faktiskt på bio. Såg Thor i 3D, den va väl okej, ingen höjdarfilm men roligare de än att sitta hemma o dega :P När vi väl kom hem vart Rambo jätteglad, kanske var därför han spydde ner hela lägenheten. Eller så mådde han bara dåligt.

Har hunnit ta lite fler bilder, har ju inte direkt hänt så mycket under helgen men lite skillnad kanske det är. Här får ni er en titt:


 

Bättre väder önskas tack!


Kommentarer
sofie

tack :)... Nej ,stackar ramboo!! tur han klarade siig! men förstår ni är oroliga!!.. fina fina rambo får det inte gå illa med!..busen.och bildårar är sånna idioter!!..

2011-05-17 @ 19:12:55
URL: http://ellasofie.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback
RSS 2.0