< Till bloggens startsida

Hejdå snön?

Äntligen har det börjat tina lite mer, plusgrader gillar vi! Helgen består av jobb, ska inte klaga då man bara jobbar var 6:e helg men det känns lika tungt varje gång, konstigt det där. Jobbade kväll igår men han ändå med ett glas rött hos grannen. Blev en ganska tidig kväll eftersom jag skulel upp o jobba idag och jag var så sliten igår efter jobbet. Längtar till kl 17 då jag får åka hem till vårt underbara hus.

Man har som börjat komma in i huslivet lite nu, vant sig vid ytorna och det stora köket och det höga taket. Börjar redan fundera vad jag ska pyssla med och hur jag ska inreda i de små sovrummen. Ett är just nu ett gästrum och ett är "kontor". En säng i det ena och ett skrivbord i det andra, ser ganska tomt ut. Har bett L hämta ned en byrå i furu från vindan som jag ska slipa och måla vit och så byta ut knopparna på lådorna, de kommer nog bli fint, då kan den göra sängen sällskap i gästrummet. Pianot står fortfarande hemma hos mamma, tar inte hem et förrän det torkat upp ordentligt och är lite varmare ute så det inte förstörs. Väggen bakom tv:n vill jag tapetsera, antingen en vit tapet med vitt mönster eller en ljus turkos aktig med fåglar och lite andra mönster. Väggen i tvättstugan vill jag sätta färg på men det får vänta tills vi fixar hela tvättstugan. Ska göra en lång bänk efter hela väggen med skåp under, perfekt förvaring! Förvaring har vi rätt ont om just nu eftersom vi inte hunnit bygga garaget ännu, har inget förråd inne. Så det ska bli mycket skönt när vi får till det. Blir att börja lite smått sommaren 2013 men kommer nog stå klart först sommaren 2014. Vi hade tänkt göra allt själva på garaget, eftersom vi har tid på oss, är ingen stress med garaget, så spar man massa pengar på att göra det själv också.

Steg ett är tomten och målning av huset till sommaren, finns det någon frivillig som vill komma och dra några penseldrag så är ni varmt välkomna! :)

Justja, ska se om jag hittar några bra trädgårdstidningar som man kan få lite inspiration av. Vi hörs hade!




Lovely!

Så underbart väder idag alltså. Solen skiner och det är 7 plusgrader ute i Näset, perfekt dag att jobba kväll på, hinner vara ute i några timmar innan jag måste bege mig. Har hunnit med att plocka undan från gårkvällen och städat och diskat lite, riktigt slavarbete hehe. Nu ska jag klä på mig och gå ut en sväng med Rambo, han står vid dörren hela tiden och vill ut. Kanske man kan skotta lite, längtar till bar asfalt, grönt gräs och blommor! Lär dröja innan vi får till gräsmattan på tomten så till dess kommer det vara gode lerigt och slaskigt på gården (vet inte om jag direkt längtar till det men de måste ju till för att det sedan ska kunna bli grönt). Nå nu ska jag inte sitta inne längre så vi hörs o ses!

Semestern är över

Då var den semesterveckan över och man är tillbaka i verkligehten (eller ekorrhjulet som det även kan kallas). Hade en underbart härlig vecka med mina kära grabbar. Bilen rullar på bra, husvisningen igår gick över förväntan för Fiskarhedenvillan, de hade visst varit över 100 pers och kollat in huset, kul!

Igårkväll var jag och red som vanligt på söndagar numera. Gick bra men det krävs nog några lektioner till innan jag helt kommit "i form". Är sjukt kul å andra sidan, verkligen någonting jag kommer fortsätta med så länge jag bara kan, lagomt seriös grupp jag rider i också. Igår var vi däremot lite väl många vilket gjorde det jobbigt eftersom jag ofta har de största hästarna och får hela tiden vända över och byta plats för att inte rida på de övriga typ haha (inte alltid så bra att vara lång nej nej).

Nu väntas jobb 11 dagar i sträck. Om en vecka fyller jag år, sen är det påsk två veckor senare och tre veckor efter påsk åker vi till Rom, så nu kan man börja nedräkningen dit, ska bli sjukt kul!

Hade en riktigt trevlig kväll hos grannarna i lördags, blev bjuden på hemmagjord sushi, nån drink och shot för ovanlighetens skull (not). Så söndagen var en tung dag som vanligt. Nu ska jag fortsätta jobba, rasten har tagit slut så det är väl bäst ;)

Ha en bra dag/vecka!

Nytt åk ;)

Vid tretiden brummade vi iväg i lilla hondan upp till Kalix för att byta ut den lilla mot den stora PASSATEN

Volkswagen Passat 2,0 TDI 170HK R-LINE Autom

Så nu har vi en ny racerbil ;) Skönt med automat och skönt med större utrymme. Älskade Hondan men den var aningen för liten, man fick sitta och trängas där inne och hunden framförallt. Nu har vi gott om utrymme för honom bak i kombin.

Tog mig precis ett glas vin medans Linus är och kör bilen. Blir en riktigt slö fredagskväll, är helt färdig efter denna monstervecka på jobbet, bara måndag kvar sen är man ledig iaf :) Imorgon blir det grilla burgare och vara ute på dagen, sen hockey och lite partaj på kvällen med massa gott folk. Hoppas ni får en trevlig helg!


Förskottspresent :D

Fick min present 3 veckor i förväg av älsklingen. Älskar den också, min nya bärbara dator, superfin verkligen, nu kanske man kan uppdatera här lite oftare också! Nu ska jag utforska den lite meer, hörs o ses!

RSS 2.0