< Till bloggens startsida

Nyaste bilderna på Rambo :)

   

Torsdag och kallt...

Skönt att slippa blåsten i alla fall, men det hade ju fått kunna vara några grader varmare. Det kanske inte blir någon riktig långpromenad idag, men vara ute och busa lär vi vara. Så lite som Rambo fick vara ute igår i snöstormen lär han ha hur mycket energi som helst idag, jobbigt att alla stigar i skogarna är översnöade, det är ju inte lika roligt att promenera efter vägarna ju, men nog vetja vi överlever. Ikväll kör jag taxi, bara fem timmar mellan 18-23, skönt med ett kort pass, kör 18-04 hela helgen så kanske är bra att ha en lugn kväll nu då. Nästa vecka blir en fullspäckad vecka, jobbar på restaurangen måndag till lördag och på dagarna tar jag hand om Rambo, så lär vara ganska färdig när den veckan är över. Ska ladda upp lite bilder som jag tagit på Rambo de senaste dagarna oxå, får jag inte glömma. Och gå och göra mig någon frukost, uindra vad jag ska hitta på, kanske blir nå lunch-aktigt, klockan är ju ändå nästan lunchdags. Bara att sätta igång, skriver kanske mer senare. Kram 

FFF

Feber, frossig och förkyld, kul. Helt ledig tre dagar i rad och så blir man sjuk. Nå ska man se de från den positiva sidan så har jag ju inge ont i halsen överhuvudtaget! Det måste ju nästan firas snart, i mars är det ett år sen jag tog bort de där jäkla halsmandlarna och sen dess har jag bara varit förkyld 3 dagar i somras och nu då (peppar peppar). Idag var jag till posten på promenad med Rambo och postade ett litet brev som jag verkligen ser fram emot att få något svar på. Sen har Rambo hunnit med att träffa både Svenne, Charlie och Bosse (tror jag han heter) cockerspanieln som bor nedanför oss, eller vad han nu är för ras. Nu ligger han och sover och jag funderar också på att gå oh lägga mig bredvid honom, men känner mig ganska uppe i varv just nu. Har googlat runt på internet och letat massa utbildningar och faktiskt, tro de eller ej, hittat 3st som jag absolut skulle kunna tänka mig att gå. För dessa behöver jag inte ens läsa upp några betyg eller skriva något högskoleprov. Jobbigt bara att jag tidigare idag anmälde mig till högskoleprovet, men men, 350 spänn är väl inte så farligt. Kan ju ändå gå dit och göra de där provet för skojs skull, då betalar jag ju inte helt i onödan heller. 

Igår vägde jag lille trollet 5,0kg han blir bara större och större. Har tyvärr inte tagit några bilder den senaste veckan så de dröjer nog några dagar innan det kommer upp fler bilder på honom. 

Börjar sakna alla mina vänner som befinner sig runt om i världen o Sverige. Hade jag bara haft mer pengar hade jag åkt runt till alla och hälsat på, tyvärr tillåter inte min ekonomi det just nu. Första resan som jag har inplanerad är till Stockholm för att hälsa på syrran. När det blir av vet vi inte riktigt än, då ekonomin stabiliserat sig iaf. Kanske i mars någån gång? Sen får vi se ifall vi bägge har pengar till den där utlandsresan som vi planerat in i början av sommaren, men just nu ser det mörkt ut, för oss bägge tror jag tom... Nåja allt handlar inte bara om pengar, men en sak är då säkert, att pengar det underlättar en hel del.

Nåja nu ska jag inte börja disskutera det där här på bloggen, har jag inget bättre för mig? Städade lite igår kväll, var ju tvungen ta vara på den lilla energi som fanns i kroppen. Idag behöver jag alltså inte göra så jäkla mycket. Ikväll har Linus lovat att vi ska äta sushi, om jag längtat efter att få äta det, var hur länge sen som helst.

Nä nu ska jag kolla runt lite valpkurser här i stan om de finns några. Vore säkert nyttigt för mig att gå en sån. Hade!

Panik...

Har lite panik just nu över hur jag ska göra med jobb och skola. Har ju mina två extrajobb men vet aldrig riktigt hur mycket jag kommer få jobba. Taxi blir det nog lite mindre av nu efter årsskiftet så hoppas på att få jobba mycket på hotellet. Sen har jag anmält mig till två kurser på distans som börjar nu på måndag, känner mig inte ett dugg motiverad men kanske ändå borde läsa dem så jag gör nånting vettigt av tiden. Samtidigt kan det vara helt onödigt att läsa dem för egentligen behöver jag ju typ inte de, äh de är svårt de här. Måste verkligen bestämma mig snart...

Rambo och jag har varit ut på långpromenad idag, eller ja inte för mig men för honom var de då en långpromenad. Han älskar att vara ute då det är såhär varmt! Han gnäller och krafsar på dörren även om han inte är kiss- eller bajsnödig, bara för att han vill ut o busa o leka. Han har börjar lyssna ganska bra på stanna så man kan ha honom lös om han inte är allt för mycket uppe i varv. Snart ska vi gå iväg och möte husse som slutar jobbet på en 25 minuter, övarraska honom på vägen :) Hoppas han inte hinner läsa min blogg innan han går hem bara. Vägde Rambo precis, 4,7kg han börjar bli en riktig tjockis :P Jag med för den delen, haha. Tur man har börjat gå lite längre promenader med knotten, kanske man kommer sig lite mer i form snart. Ska köra igång med träningen oxå men det är ett senare bekymmer.

Nä nu blir de att gå och borsta tänderna och sen knalla iväg. Hade!

Nyårsfirande och valpen växer...

      

Här kom som sagt lite bilder från nyårsafton ute i Karlsvik. Riktigt trevlig kväll och Rambo stod rätt mycket i centrum den här kvällen kan man säga. Däremot var han inte så förtjust i raketer och smällare så han och jag fick fira tolvslaget inne i soffan, men det gjorde absolut ingenting, detta var ändå en av de roligaste nyårsfirande jag varit med om :)

Rambo väger numera 4,0kg. Alltså har han gårr upp ca. 1kg sen vi fick honom. För att vara så liten är väl de ganska mycket, eller? Han verkar då trivas som handen i handsken här uppe i kylan, -32 har han ju tom fått uppleva och inte då klagade han nåt på de. Lite skakis om man råkade vara ute med honom lite för länge bara... Klippa klorna går jättebra och vi har badat honom en gång också. Han gillar att bada då matte eller husse duschar men då vi skulle bada bara honom var de inte lika roligt och speciellt inte hårfönen efteråt. Men vi var bara tvungna testa. Nu lär han inte behöva badas förrän till våren nån gång, så vit och fin som han är :)

Igår var jag på restaurangen och jobbade första gången nu sen innan jul. I helgen blir de taxi och till veckan samma samma. Nu ska jag börja förbereda lite middag här så vi kan äta då Linus kommer hem. Ha en trevlig helg!

Snart en vecka...

Det är nästan en vecka sen jag skrev nåt här sist, har haft mycket att göra ochs tå i. Nyår firades i Karlsvik med trerätters middag och en massa goa människor. Vart dock en lite längre kväll/natt än vi planerat men tiden går ju så fort när man har roligt och de lilla trollet verkade då stormtrivas bland alla människor. Fredag var en riktig slappardag ute i Rutvik, blev att vi stannade ända till kvällskvisten och lagade middag där tillsammans med Staffan och Ann-Helen. Lördag var vi på biltur och handlade lite sen åt vi trerätters hos mormor och morfar. Kände oss lite bortskämda där ett tag med all god och lyxig mat vi fick. Sen i söndags så fick vi även palt hos mormor och morfar. Igår åkte jag iväg till Ikea med carina och Ingemar och köpte två efterlängtade vitrinskåp som imorgon ska monteras upp på väggen. Tror de kommer bli skitsnyggt! Handlade även en massa annat gott och blandat som man alltid gör på Ikea. Kom hem på kvällen och då började jag montera skåparna medan Linus med kompisar satt och såg på hockeyn. Idag har vi bara legat i soffan och slöat, jag och Rambo mest, Linus har spelat mycket dator :P Linus gick nyss iväg till jobbet och jag väntar på att mamma ska ringa så ska vi förbi affären en sväng och sedan till mormor och morfar för att äta lite middag innan jag börjar jobba 19:00. Mamma ska vara hundvakt då två timmar eftersom både Linus och jag jobbar. Lite nervöst att lämna ifrån oss Rambo men jag tror han kommer fixa de galant. Han är ju då verkligen ingen fegis. Han älskar att vara bland folk och han får då verkligen all uppmärksamhet :) Ska tömma kameran imorgon och lägga upp lite bilder från nyår och på hunden, så kolla in imorn igen och titta :) Nu måste jag snart gå ner. Ha en bra kväll! Ring om ni behöver taxi :) 

RSS 2.0